Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της BMW Hellas απένειμε ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα στον κ. Γιώργο Σπανό με τίτλο ‘Driving the Future together’.

Καλεσμένοι στο event από τον χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου έδωσαν το παρόν και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να περιηγηθούν στις πλήρως ανανεωμένες - με υψηλής ποιότητας και αισθητικής υλικά - εγκαταστάσεις της BMW Σπανός.

Ο Νίκος Οικονόμου



Ο Δημήτρης Μακαλιάς


Στο event ο χώρος ήταν στολισμένος με Χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά και από τις BMW Individual και τα μοντέλα της σειράς Μ.



Την εορταστική ατμόσφαιρα ολοκλήρωσαν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τον ήχο βιολιού και το εντυπωσιακό Christmas Decoration.



Τα έργα του καταξιωμένου Έλληνα sculptor & designer Στάθη Αλεξόπουλου, που συνδέει το παρελθόν με το παρόν φέρνοντας κοντά τις έννοιες του χρόνου και της τέχνης με τα γλυπτά του να χαρακτηρίζονται από κόμβους από τυλιγμένους ιμάντες θαύμασαν οι παρευρισκόμενοι. Στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ μπορείτε να αναζητήσετε το γλυπτό αστέρι του καλλιτέχνη, μέρος των εισόδων από τις πωλήσεις του οποίου θα δοθεί στο ‘Make-A-Wish’.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube