Ο αγώνας GT World Challenge Europe της Κυριακής στην πίστα της Μόντσα σημαδεύτηκε από μια χαοτική εκκίνηση!
Περισσότερα από δώδεκα αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε μια μεγάλη καραμπόλα κατά την είσοδο των αγωνιστικών οχημάτων στην πρώτη στροφή της πίστας, με αποτέλεσμα να διακοπή ο αγώνας για σχεδόν 40 λεπτά και οκτώ οδηγοί να εγκαταλείπουν το Grand Prix λόγω ζημιάς!
Το σοβαρό τροχαίο ξεκίνησε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, όταν τα πιο πίσω μονοθέσια συγκρούστηκαν και βγήκαν εκτός ελέγχου, παρασέρνοντας στο διάβα τους και άλλες αυτοκίνητα.
Ευτυχώς κανένας από τους οδηγούς δεν τραυματίστηκε, την στιγμή πάντως που πολλοί κατηγορούν τον οδηγό της Mercedes, Μάξιμ Μάρτιν, πως εξαιτίας της επικίνδυνης οδήγησής του προήλθε αυτό το χάος.
Drama at turn 1! ????
— GT World Challenge Europe Powered by AWS (@GTWorldChEu) May 31, 2026
Multiple cars were involved in a huge collision on the opening lap here in Monza. All drivers OK ?#GTWorld | #GT3 #Motorsport pic.twitter.com/utqrqYcMoR
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






