Ανοίγουν.... οι κουρτίνες της 4ης αγωνιστικής της Basket League και στο προσκήνιο βρίσκεται μία αναμέτρηση από τα… παλιά. ΑΕΚ και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι που παλαιότερα συνήθιζε να καθηλώνει τους πάντες. Στους άλλους δύο αγώνες της ημέρας ο Απόλλωνας Πάτρας φιλοξενεί το Περιστέρι bwin και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό.

Πάντοτε μία «σύγκρουση» μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη αποτελεί ένα… must see (29/10, 15:45) στο ελληνικό πρωτάθλημα . Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην 3η αγωνιστική του Basketball Champions League από τη Βόννη και θέλουν να καλύψουν ένα μέρος της απογοήτευσής τους με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ηλίας Καντζούρης παρακολούθησε τον Γιάνις Στρέλνιεκς απέναντι στη γερμανική ομάδα να τραυματίζεται στον αστράγαλο και να τίθεται εκτός με τον «αυτοκράτορα». Από τη μεριά του ο Άρης, ξεκίνησε στην Basket League με…βόμβα, υποτάσσοντας τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall». Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει δεχθεί έκτοτε δύο συναπτές ήττες και αναζητεί την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Το Περιστέρι bwin βρίσκεται στην Πάτρα για να κοντραριστεί με τον Απόλλωνα, ώστε να επανέλθει έπειτα από την οριακή εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης μηχανεύεται τρόπους να περάσει από την απαιτητική έδρα με το ροζ φύλλο. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ιωνικό και στόχο έχει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία υπό το βλέμμα του Άρη Λυκογιάννη για να σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

ΑΕΚ-Άρης (15:45)

Απόλλων Πάτρας-Περιστέρι (17:00)

ΠΑΟΚ-Ιωνικός (19:15)

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου (15:45)

Ολυμπιακός-Λαύριο (19:15)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του