Σε μαντήλι που περιείχε 14 σφαίρες και βρέθηκε το 2015, σε σπίτι στην Ανάβυσσο Αττικής όπου κρυβόταν ο Χριστόδουλος Ξηρός, ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό 33χρονου ο οποίος συνελήφθη στην Κατερίνη για διαρρήξεις ΑΤΜ.

Οπως διευκρίνισε σε παρουσίαση της υπόθεσης, ο γενικός περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο 33χρονος ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν μόνο για κλοπές, δεν αιτιολόγησε το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο μαντήλι ούτε παραδέχθηκε την παρουσία του στην Ανάβυσσο.

Από την έρευνα της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι μαζί με άλλους δύο συνεργούς του οι οποίοι είναι προφυλακισμένοι, τον Αύγουστο του 2017 διέρρηξαν ΑΤΜ στο Σκούταρι Σερρών και αφαίρεσαν 52.000 ευρώ ενώ επιχείρησαν να παραβιάσουν άλλα δύο ΑΤΜ στο Δημητρίτσι Σερρών και στο Μακρύγιαλο Πιερίας. Στην τελευταία μάλιστα περίπτωση, κατά τη διαφυγή τους είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών οι οποίοι είχαν σπεύσει στο σημείο.

Σε έρευνα στο σπίτι του 33χρονου στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν 28 φυσίγγια και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς