Η κανονική διάρκεια του Eurocup ολοκληρώθηκε και πλέον ξεκινάει η φάση των νοκ-άουτ, καθώς μερικά από τα οκτώ ζευγάρια που έχουν διαμορφωθεί ενδέχεται να μας προσφέρουν πολλές συγκινήσεις.

Να υπενθυμίσουμε πως οι αναμετρήσεις είναι μονές

Μπανταλόνα-Ουλμ

Μετροπολιτάν-Βενέτσια

Γκραν Κανάρια-Σλασκ

Τσεντεβίτα-Τουρκ Τέλεκομ

Βίρτους Μπολόνια-Λιετκαμπέλις

Βαλένθια-Αμβούργο Τάουερς

Ανδόρα-Μπούντουτσνοστ

Παρτίζαν-Μπούρσασπορ

Στην πρώτη αναμέτρηση της 18η αγωνιστικής για το Eurocup και τελευταία της κανονικής διάρκειας (πέρα από τον Προμηθέα) η Ανδόρα πέρασε από την έδρα της Σλασκ με 95-91 και έκλεισε θετικά την κανονική διάρκεια και προχωράει στα play-offs.

Ξεχώρισε ο Κόνορ Μόργκαν με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, οδηγώντας τους φιλοξενούμενους σε μία δύσκολη αλλά σημαντική νίκη. Από την άλλη μεριά, ο γνωστός μας Καρίμ Καντέρ με double-double των 20 πόντων και 13 ριμπάουντ, πάλεψε αν και δεν τα κατάφερε.

Κανένα πρόβλημα για την Τούρκ Τέλεκομ απέναντι στο Αμβούργο Τάουερς με 95-70, καθώς από την δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό και ανέβασαν ταχύτητες στο δεύτερο μέρος. Ο Ντάνιελ Πέρεζ σκόραρε 17 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ.

Για τους ηττημένους διασώθηκε ο Τζέιλον Μπράουν με 21 πόντους!

Εξαιρετική παρουσία της Παρτιζάν κόντρα στην ουραγό του πρώτου ομίλου Τρέντο με 79-63 και έκλεισε θετικά την κανονική διάρκεια.

Για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηγήθηκε ο Ζακ ΛεΝτέι με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ σε έναν αγώνα που ξεκαθάρισε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Στράφι πήγε η καταπληκτική εμφάνιση του Παναγιώτη Καλαίτζάκη των 18 πόντων, όμως η Λιετκαμπέλις ηττήθηκε με 76-69 από την Μετροπολιτάν. Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Γουίλ Κάμινγκς 22 πόντους και 4 ασίστ.

Στην αναμέτρηση που έκλεισε την κανονική διάρκεια, η Βενέτσια υπέταξε την Γκραν Κανάρια με 76-69 και ο Τζεφ Μπρουκ των 17 πόντων έγραψε την αυλαία!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube