Eurocup

Βαριά ήττα και αποκλεισμός από το Eurocup για τον Προμηθέα

O Προμηθέας ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Τσεντεβίτα με 88-67 και έριξε αυλαία στο Eurocup.

Έφυγε με ήττα στην τελευταία του εμφάνιση στο εφετινό Eurocup ο Προμηθέας!

Τσεντεβίτα να την πιεις στο ποτήρι, καθώς κυριάρχησε εξ αρχής και το 88-67 δείχνει πως σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκε και με ρεκόρ 11-7 ανεβαίνει στην τρίτη θέση του Β' ομίλου (υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Βίρτους). Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάκομπ Πούλεν με 19 πόντους.

Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι αποχαιρέτησαν με κάκιστη εμφάνιση και έπεσαν στο 4-14, μένοντας στην τελευταία θέση του ομίλου. Μοναδικός διασωθέντας ο Δημήτρης Αγραβάνης και 16 πόντοι που σημείωσε.

Το ματς

Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες μέχρι τα μισά πήγαιναν μαζί, όμως σύντομα η Τσεντεβίτα ανέβασε ρυθμούς, ανεβάζοντας απότομα τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, κλείνοντας το δεκάλεπτο με 29-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε τίποτα, με τους φιλοξενούμενους να μην βρίσκουν καμία αντίσταση και με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, ανέβασαν τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (39-18). Ουσιαστικά, ο Προμηθέας παρουσιάστηκε χωρίς κίνητρο, διάθεση και πάθος.

Η επανέναρξη δεν έφερε διαφορετική αύρα, η Τσεντεβίτα ξεκάθαρα πιο χαλαρή και ήρεμη συνέχισε το έργο της και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ από τη μεριά του ο Προμηθέας έμοιαζε ήδη να έχει παραδοθεί, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το 66-51.

Μπορεί να προσπάθησε, αλλά η αυτοπεποίθηση της Σλοβένικης ομάδας δεν επέτρεψε στον Προμηθέα να γυρίσει και να διεκδικήσει την διαφορά, καθώς είχε φτάσει και μέχρι τους 13 πόντους. Το τελικό 88-67 σηματοδοτεί απλώς την απόλυτη κυριαρχία των φιλοξενούμενων και ο Προμηθέας έμεινε τελευταίος στον όμιλο του.

Τα δεκάλεπτα: 15-29, 31-48, 51-66, 67-88

Δείτε την στατιστική του αγώνα εδώ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x