Νέα ένταση στη Μέση Ανατολή με τις επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν και την πιθανότητα εμπλοκής των ΗΠΑ να κλιμακώνουν την ήδη έκρυθμη κατάσταση. Οι εξελίξεις, με το άνοιγμα των καταφυγίων στο Ισραήλ, έχουν προκαλέσει ανησυχία και στους ξένους αθλητές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της χώρας.

Οι αθλητικές δραστηριότητες «παγώνουν», όμως για τους δύο εκπροσώπους της χώρας στη Euroleague τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Τόσο η Μακάμπι όσο και η Χάποελ θα μετακομίσουν ξανά εκτός Ισραήλ, επιστρέφοντας σε Βελιγράδι και Σόφια αντίστοιχα.

Η αλλαγή αυτή επηρεάζει άμεσα τα πλάνα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για τις αναμετρήσεις τους με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς αμφότεροι έχουν ήδη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους απέναντι στη Μακάμπι.

Οι δύο «αιώνιοι» δεν θα αγωνιστούν στην ισραηλινή πρωτεύουσα και θα αντιμετωπίσουν τη φετινή έκπληξη της διοργάνωσης στη Σόφια. Οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν από τη Χάποελ στις 2 Απριλίου για την 35η αγωνιστική, ενώ πέντε ημέρες αργότερα, στις 9 Απριλίου, θα ταξιδέψει και ο Ολυμπιακός για την 37η αγωνιστική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»