Τα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης γυναικών γίνονται το Σάββατο με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό ΑΟ και τον ΑΣ Πέρα Αθηνών (με τη σειρά κατάταξης στην κανονική διάρκεια) κι η Ομοσπονδία είχε στον χώρο των αγώνων εκπροσώπους από κάθε ομάδα στη συνέντευξη Τύπου, ώστε να μιλήσουν για την πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία που γίνεται ξανά στην Α1 γυναικών μετά τη σεζόν 2010-2011.

Το Σάββατο στις 15:00 οι ημιτελικοί είναι Ολυμπιακός-Πέρα κι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και σε μία πολύ ουσιαστική συζήτηση με τους ανθρώπους του Τύπου όλοι οι ομιλητές συμφώνησαν ότι τα πλέι οφ επιφυλάσσουν μεγάλα ματς, με σπουδαίες αθλήτριες και απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να πάει στο φαληρικό στάδιο.

Τη διαδικασία παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., Κώστας Παπαγεωργίου, που χρειάστηκε να απαντήσει και σε ορισμένες ερωτήσεις, ο ομοσπονδιακός προπονητής των γυναικών, Γιώργος Καρύτσας, το μέλος του Δ.Σ., Ξένια Στάθη, και ο Θωμάς Κουσιορής, εκπρόσωπος του Ομίλου KOUSgroup.

Σε δύο κομμάτια χωρίστηκαν τα πάνελ των ομιλητών. Η συνέντευξη Τύπου άρχισε με τοποθέτηση για τα πλέι οφ και τους στόχους της κάθε ομάδας από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Χριστοφοράκη, και τις αθλήτριες Δήμητρα-Θωμαΐδα Τσεκούρα του Πέρα Αθηνών, Ιωάννα Γερασιμάτου της ΑΕΚ και Κωνσταντίνα Παρίδη του Παναθηναϊκού, οι οποίες εκπροσώπησαν και το τεχνικό επιτελείο των ομάδων τους, που δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών».

Γιώργος Χριστοφοράκης: «Χαίρομαι που βρισκόμαστε όλες μαζί οι ομάδες, ώστε να μιλήσουμε για τα πλέι οφ. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και να νικήσει ο καλύτερος».

Δήμητρα Τσεκούρα: «Το Πέρα κατάφερε να είναι στις τέσσερις πρώτες ομάδες σε πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Τα πλέι οφ προσφέρουν άλλη αίγλη στο ελληνικό πρωτάθλημα και σου δίνουν την ευκαιρία να προσπαθείς συνέχεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό θα κάνουμε και τώρα και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ».

Ιωάννα Γερασιμάτου: «Εμείς είχαμε στόχο να μπούμε στην τετράδα. Ήρθαν τα πράγματα διαφορετικά, είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια και καταφέραμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Η ομάδα έχει δύο ξένες αθλήτριες και μία Ελληνίδα, θα παλέψουμε για ό,τι μπορούμε παραπάνω κι η καλύτερη ομάδα να πάρει τον τίτλο».

Κωνσταντίνα Παρίδη: «Για μας, τα πλέι οφ είναι μία καινούργια αρχή. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα αποτελέσματα, τα οποία είχαμε μέσα στη χρονιά. Είναι νέα προσπάθεια, θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε κι εννοείται ότι "κυνηγάμε" τον τίτλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες

Μεταγραφές πινγκ πονγκ περιόδου 2026-2027: Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Σλοβένο Γιόργκιτς κι ο Παναθηναϊκός τη Γιαπωνέζα Όγιο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μένουν στο κυνήγι της προνομιούχου 17ης θέσης οι παίδες

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Με τρεις νίκες στον όμιλο οι νεάνιδες προχώρησαν στα πλέι οφ 1