Ανήκετε στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που από… παλαβοί πριν χρόνια έχουν γίνει, πλέον, κίνημα; Στην κατηγορία των δρομέων, δηλαδή, που κατακλύζουν συχνά πυκνά τους δρόμους της Αθήνας; Μήπως ανήκετε και στην κατηγορία εκείνη που «ψάχνεται» για αγώνες δρόμου σε κοντινούς προορισμούς, μακριά από την… τρέλα της πρωτεύουσας; Ε, τότε… ελάτε στην Κέα!

Με στόχο την ανάδειξη του νησιού, αλλά και την κοινωνική προσφορά, ο δήμος Κέας και η κοινωφελής επιχείρηση δήμου Κέας, συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου με τη ονομασία KEA RUN 2015, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015!

Το πιο κοντινό στην Αθήνα, πανέμορφο Κυκλαδονήσι, προσφέρεται ακόμη και για αυθημερόν εκδρομή, ενώ οι αγώνες περιλαμβάνουν φανταστικές διαδρομές, τόσο για πρωτάρηδες όσο και για πολύ απαιτητικούς δρομείς. Οι δύο διαδρομές που έχουν επιλεγεί για τα 5 και 20 χλμ., όπως και το 1 χλμ., που θα είναι για παιδιά, διεξάγονται -στο μεγαλύτερο μέρος τους- δίπλα στη θάλασσα, σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, μέσα στη φύση. Κι όλα αυτά, κάνα δίωρο -με αμάξι- από το κέντρο της Αθήνας…

Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπείτε στο kearun.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube