Νέα αλλαγή δεδομένων στο θέμα του Ντόντι Λουκεμπάκιο, που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ!

Ο ρεπόρτερ της Χέρτα Βερολίνου στο ''Kicker'' γράφει από την προετοιμασία της ομάδας στο Burton upon Trent, επικαλούμενος πληροφορίες μέσα από το κλαμπ, ότι το μέλλον του 24χρονου είναι στο Βερολίνο -τουλάχιστον για την ώρα- και όχι στον Πειραιά!

Σημειώνει, λοιπόν, ότι ο παίκτης είναι το Νο. 1 για το δεξί «φτερό» των Βερολινέζων, γράφοντας πιο συγκεκριμένα: «Με μία υπέροχη κίνηση, ο Ντόντι Λουκεμπάκιο πέρασε τον αντίπαλό του, σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Ήταν μία από τις καλύτερες ευκαιρίες, που είχε η Χέρτα εναντίον της οικοδέσποινας Ντέρμπι Κάουντι (0-1) στο ''Pride Park Stadium'' το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Λουκεμπάκιο ήταν ο πιο επικίνδυνος επιθετικός παίκτης της Χέρτα -και αυτήν τη στιγμή είναι η πρώτη επιλογή της ως δεξιός εξτρέμ. Δημοσιεύματα από αρκετά ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Λουκεμπάκιο πρόκειται να μετακομίσει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο παίκτης, όμως, ξέρει ότι η Χέρτα δεν θέλει να αφήσει τον Βέλγο αυτήν τη στιγμή».

Και συνεχίζει, υπογραμμίζοντας το πρόβλημα του Μάρκο Ρίχτερ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο στα γεννητικά όργανα: «Με φόντο τη διάγνωση του όγκου στον Μάρκο Ρίχτερ, αυτήν τη στιγμή ο Λουκεμπάκιο υπολογίζεται κανονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kicker, ο Ρίχτερ είχε ήδη χειρουργηθεί την Τρίτη στο Charite του Βερολίνου, η επέμβαση πήγε καλά. Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε με βεβαιότητα την πρόοδο της θεραπείας του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube