Stoiximan Super League

«Βλέπει» Λουκεμπάκιο ο Ολυμπιακός, οι φήμες για άλλον παίκτη

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο βρίσκεται ψηλά τις τελευταίες μέρες στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, όμως υπάρχουν φήμες που υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός περιμένει το «Ο.Κ.» άλλου εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και το μεσημέρι θα μάθει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως οι υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν σταματήσει τις δικές τους προσπάθειες για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Νο1 προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας αποτελεί η απόκτηση ενός εξτρέμ, με τον οποίο θα δυναμώσει η «ερυθρόλευκη» επιθετική γραμμή, με τον Ντόντι Λουκεμπάκιο να είναι εκείνος που βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από γερμανικά δημοσιεύματα, η Χέρτα μπήκε σε διαδικασία συζητήσεων για την παραχώρηση του παίκτη, πιθανότατα με δανεισμό και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, έδειχνε πως η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία και θα έπρεπε οι Πειραιώτες να συζητήσουν πλέον με την πλευρά του Λουκεμπάκιο, με το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League να είναι ένα δυνατό «χαρτί».

Χθεσινό ρεπορτάζ, όμως, ανέτρεψε τη συγκεκριμένη κατάσταση, αναφέροντας ότι η γερμανική ομάδα δεν θέλει (προς το παρόν) να δώσει τον Βέλγο ακραίο και για αυτό τον χρησιμοποίησε στο φιλικό με την Ντέρμπι στην Αγγλία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση χρειάζεται υπομονή και επιμονή, ώστε να μπορέσει να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, υπάρχει μία φημολογία, σύμφωνα με την οποία στον Ολυμπιακό περιμένουν τη θετική απάντηση ενός παίκτη, ο οποίος είναι εξαιρετική περίπτωση εξτρέμ.

Είναι κάτι που έχει αναφέρει τις τελευταίες μέρες στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας, λέγοντας: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο, όμως, ο εξτρέμ που ψάχνει ο Ολυμπιακός να μην έχει γραφτεί εδώ (Ελλάδα) αλλά και στο εξωτερικό».

Το σίγουρο είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας, εκτός από τους παίκτες που έχουν γίνει γνωστοί πως υπάρχει ενδιαφέρον, έχουν και εναλλακτικές που εξετάζονται και μπορεί να γίνει κάποια κίνηση τις προσεχείς μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x