«Ταύρος εν υαλοπωλείω» ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ τράβηξε ξανά επάνω του τα βλέμματα των φιλάθλων, αλλά αυτή τη φορά για τον λάθος λόγο!

Και αυτό γιατί στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Αλ Χιλάλ, ο αρχηγός της ομάδας του Ριάντ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, εξαιτίας ενός χτυπήματος, εκτός φάσης στον Μάλκομ!

Η αντίδραση του Ρονάλντο ωστόσο μόνο ψύχραιμη δεν ήταν αφού, σήκωσε απειλητικά το χέρι του με σκοπό να τον γρονθοκοπήσει, ενώ την στιγμή που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, ξέσπασε σε ειρωνικά χειροκροτήματα.

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 2-1 υπέρ της Αλ Χιλάλ, χάρη σε γκολ των Αλ Νταουσαρί και Μάλκομ, ενώ για την Αλ Νασρ μείωσε στο 90'+9' ο Σαντιό Μανέ. Αντίπαλος για την ομάδα του Ζόρζε Ζέσους στον τελικό θα είναι η Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά.

Δείτε τη στιγμή που απείλησε τον διαιτητή με... γροθιά, αλλά και το ειρωνικό χειροκρότημα:



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του