Χωρίς περιθώρια για απώλειες μετά τη δεύτερη ήττα του στο τρίτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, απόψε, επισκέπτεται ξανά το «Αμπντί Ιπεκτσί» με μόνο στόχο τη νίκη που θα φέρει τη σειρά στο 2-2 και θα τον κάνει ξανά φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Τζάμπολ στις 21:15 με ζωντανή μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του απεσταλμένου του στην Τουρκία, Νίκου Ζέρβα και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών, Νταρουσάφακα - Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 4HD), κοντράρεται στις 19:30 με την ομάδα του Λάσο να προηγείται με 2-1 στις νίκες.

Οι τελικοί του βόλεϊ στα κανάλια της Nova
Συνέχεια στους τελικούς της Volley League «Πάμε Στοίχημα» με τη σειρά να μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα στις 19.00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (Novasports 2HD) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς με τους ερυθρόλευκους να έχουν κάνει ήδη το 1-0 στη σειρά.

Στις γυναίκες μία νίκη χωρίζει τα κορίτσια του Ολυμπιακού από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού προηγούνται του Πανναξιακού με 2-0 στη σειρά των τελικών. Το Σάββατο στις 20:00, το Novasports3HD θα καλύψει ζωντανά από του Ρέντη τον 3ο και πιθανόν τελευταίο μεταξύ τους αγώνα.

Final 4 της Euroleague Γυναικών
Στις 19.00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Σαμπαντέλ στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 της Euroleague των γυναικών που διεξάγεται στη Ρωσία, σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD. Ο τελικός της διοργάνωσης έχει οριστεί για το Σάββατο στις 18.00 με το Novasports 4HD να τον καλύπτει ζωντανά.

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας δεν λείπει βέβαια και το ποδόσφαιρο. Και επιλογή από Budesliga υπάρχει με το Μπάγερ Λεβερκούζεν – Σάλκε (21:30, Cosmote Sport 3 HD), και από LaLiga με το Βιγιαρεάλ - Σπόρτινγκ Χιχόν (21:45, Cosmote Sport 2 HD), και από Ligue1 με το Ανζέρ – Λιόν (21:45, Novasports 4HD) και από SerieΑ με το Αταλάντα – Γιουβέντους (21:45, Cosmote Sport 1 HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το ραντεβού σου είναι με τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Κράτα τη βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να μη χάσεις φάση από την αγωνιστική δράση του διημέρου. Συντονίσου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και άκου την τελευταία αγωνιστική της Super League, τις σημαντικές αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της Basket League, τη δράση στη Football League, στη Γ’ Εθνική, στα πλέι όφ της Volley League αλλά και σε όλα τα σπορ.

Αυλαία στην κανονική διάρκεια της Superleague
Την Κυριακή στις 19.00 ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Superleague με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη στεφθεί Πρωταθλητής, ενώ Βέροια και Λεβαδειακός έχουν πάρει το δρόμο της Football League και μαθηματικά. Βέβαια, στο θέμα του υποβιβασμού όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν βγουν επίσημα οι αδειοδοτήσεις της ΕΠΟ. Αναλυτικά οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της 30ης αγωνιστικής: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (Novasports 5HD), Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (Novasports 3HD), ΠΑΟΚ – Κέρκυρα (Novasports 4HD), Πανιώνιος – Λεβαδειακός (Novasports Extra 1), Παναιτωλικός – Ολυμπιακός ( Novasports 2HD), Ξάνθη – Βέροια (Novasports 24 HD), Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής (Novasports stories) και Ατρόμητος - Πλατανιάς (Λεπτό προς λεπτό» Novasports1HD).

Β΄ Φάση play offs της Basket League
Ζωντανά από το Novasports1HD θα καλυφθεί η πρώτη μονομαχία της σειράς Άρης -ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά της Basket League. Τζάμπολ το Σάββατο στις 19:00.Το άλλο παιχνίδι της Β΄Φάσης, ΑΕΚ-Ρέθυμνο, έχει οριστεί για την Κυριακή στις 17.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 4 HD.

Η 28η αγωνιστική της Football League
Δύο σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η 28η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, τα οποία θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ 3. Το Σάββατο στις 17.00 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνη και την ίδια ώρα την Κυριακή ο Πανσερραϊκός τον Άρη.

Στα κανάλια της Nova ο τελικός Κ15 της Super League και της Α1 Μπάσκετ Γυναικών
Το Σάββατο στις 15:30, το Novasports 1HD θα καλύψει τον δεύτερο τελικό της Α1 Μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα σε Αθηναϊκό και Ολυμπιακό και στις 16:45 το Novasports 2HD τον τελικό της Super League K15, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στο «AEL FC Arena».

Τότεναμ – Άρσεναλ και Ίντερ – Νάπολι
Στον διεθνή χώρο, τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα οδεύουν σιγά σιγά στο τέλος τους και η αγωνία κορυφώνεται. Τα ματς που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του Σαββάτου είναι τα: Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια (17:15, Cosmote Sport 2 HD), Μονακό – Τουλούζ (18:00,Novasports 5HD), Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου (19:30, Cosmote Sport 3 HD), Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα (21:45, Cosmote Sport 2 HD) και Ντεπορτίβο Τσάβες - Πόρτο (22:30,Novasports 1HD). Και από της Κυριακής τα: Ρόμα – Λάτσιο (13:30, Cosmote Sport 2 HD), Τότεναμ – Άρσεναλ (18:30, Cosmote Sport 1 HD),Ίντερ – Νάπολι (21:45, Cosmote Sport 1 HD) και Νις - Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, Novasports 2HD).

Διπλή κάλυψη η Formula1
Στην πίστα Σότσι της Ρωσίας θα διεξαχθεί το τέταρτο Γκραν Πρι της φετινής σεζόν της Formula1. Εκκίνηση του αγώνα στις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής με το Cosmote Sport 5 HD και την ΕΡΤ2 να το μεταδίδουν ζωντανά.

Απόψε στις 21.00 το έκτακτο επεισόδιο του «Survivor»
Μη χάσετε απόψε στις 21.00 (ΣΚΑΪ) το νέο έκτακτο επεισόδιο του «Survivor» με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν τη συμβίωσή τους στην κοινή παραλία. Και φυσικά στις 22.00 το δεύτερο επεισόδιο των Auditions του “The X Factor 2”.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Πες μου το όνομά σου… να σου πω ένα τραγούδι! Ένα διαφορετικό αφιέρωμα, με θέμα ονόματα που έγιναν επιτυχίες φιλοξενεί το Σάββατο στις 22:00 το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (Alpha).

Δύο διακεκριμένοι νέοι Έλληνες καλλιτέχνες στους «Φάρους»
Σε δύο ταλαντούχους νέους Έλληνες καλλιτέχνες, τον μαέστρο, σολίστ κλαρινέτου, Διονύση Γραμμένο, και τη μπαλαρίνα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ελεάνα Ανδρεούδη, εστιάζει το 12ο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Φάροι», που θα προβληθεί την Κυριακή στις 23.00 στο COSMOTE HISTORY.

Πρεμιέρα για το «Ready, Steady, Cook»
Το μαγειρικό τηλεπαιχνίδι, «Ready, Steady, Cook», με παρουσιαστή τον Άκη Πετρετζίκη, κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Δευτέρα 8 Μαΐου στις 15.50.

‘Έρχεται’ το «MasterChef» στο Star
Για την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 21.00 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του «MasterChef» στο Star με κριτές τους Δημήτρη Σκαρμούτσο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube