Στο πριγκιπάτο του Μονακό η ΑΕΚ προβάρει το ευρωπαϊκό της στέμμα. Εκεί, η Ένωση αντιμετωπίζει τη Μονακό με στόχο να υπερασπιστεί την εντός έδρας νίκη της στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και να προκριθεί στην τελική 8άδα του Basketball Champions League. Τζάμπολ στις 21.30 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Βασίλη Παπαθεοδώρου και Κώστα Κετσετζόγλου και τηλεοπτική από το Novasports 2HD.

Την ίδια ώρα και κάτω από τις ίδιες συνθήκες ο ΠΑΟΚ κοντράρεται στην Ισπανία με την Τενερίφη. Οι ασπρόμαυροι καλούνται και αυτοί να υπερασπιστούν το +3 της Πυλαίας προκειμένου να βρεθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3 και ραδιοφωνική από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Βραδιά ανατροπών στο Champions League;

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην ιστορία της αντιμετωπίζει απόψε η Μπαρτσελόνα, αφού κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 4-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα προκειμένου να βρεθεί στους «8» του Champions League. Η σέντρα στο ««Καμπ Νου» θα δοθεί στις 21.45 με διπλή τηλεοπτική κάλυψη τόσο από την ΕΡΤ1 όσο και από το Cosmote Sport 2 HD.

Την ίδια ώρα, το Cosmote Sport 1 HD θα μεταδώσει ζωντανά τη «κόντρα» Σωκράτη Παπασταθόπουλου-Κώστα Μήτρογλου, με φόντο τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πρέπει να κάνει και αυτή την ανατροπή εναντίον της Μπενφίκα, η οποία είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 με γκολ του Έλληνα επιθετικού στο πρώτο ματς.

Ολυμπιακός-Αστερίξ από το Cosmote Sport 8 HD

Ιστορική πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup θα διεκδικήσουν στις 19.30 στου Ρέντη τα κορίτσια του Ολυμπιακού κόντρα στην βέλγικη Αστερίξ στη ρεβάνς της φάσης των «8». Το Cosmote Sport 8 HD θα καλύψει ζωντανά την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να υπερασπιστούν τη νίκη με 3-2 σετ που πέτυχαν στο Βέλγιο και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Δράση σε Volley League και πόλο Ανδρών

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Volley League με τον αγώνα Κηφισιά - Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει από την 20η ημέρα. Στις 18.00, η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD. Ωραίο παιχνίδι περιλαμβάνει και η 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο πόλο. Στις 19.00 η Βουλιαγμένη φιλοξενεί στο κολυμβητήριο του Λαιμού τον Ολυμπιακό (Novasports 3HD) σε ένα παραδοσιακά ενδιαφέρον ματς, αν και δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και οι γηπεδούχοι τη δεύτερη.

Μπάλα σε Ισπανία και Αγγλία

Εκτός από τα ματς του Champions League, δράση έχουμε και στη La Liga με την εξ αναβολής λόγω καιρικών συνθηκών αναμέτρηση μεταξύ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Μπέτις για την 21η αγωνιστική. Σέντρα στις 21.45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 8 HD. Ένα τέταρτο μετά, σέντρα θα δοθεί και στο παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ (Cosmote Sport 3HD) στην αυλαία της 28ης αγωνιστική της Premier League. Το ματς διεξάγεται απόψε λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου το Σάββατο.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Τροπολογία για επιστροφή δόσης στους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών

Τροπολογία για τις προϋποθέσεις επιστροφής στους υπερθεματιστές του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών των ποσών που κατέβαλλαν για τη συμμετοχή τους, κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί εντός της ημέρας. Η τροπολογία που κατατέθηκε προς συμμόρφωση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ορίζει ποια ποσά είναι επιστρεπτέα ως καταβληθέντα για την πρώτη δόση του τιμήματος, που ανήλθε συνολικά στα 85 εκατομμύρια ευρώ.

Επιστρέφει τo «The X Factor 2»

Επιστρέφει σύντομα στον ΣΚΑΪ με νέα κριτική επιτροπή το «The X Factor 2». Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι και πάλι ο Σάκης Ρουβάς και στα backstage η Ευαγγελία Αραβανή.

Οι καλεσμένοι του «The2night Show»

Ο Νίνο και ο Νίκος Μίχας αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και θα βρεθούν στο πλατό της εκπομπής «The2night Show» που θα προβληθεί εκτάκτως στις 00.15 στον ΑΝΤ1.

Η ταινία της ημέρας

Την ρομαντική κωμωδία «Με την πρώτη» θα προβάλλει απόψε στις 22.50 ο Alpha. Πρωταγωνιστούν Σεθ Ρότζεν, Κάθριν Χέιλ κ.α.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube