Γεμάτη με αθλητική δράση και σήμερα η ημέρα, με την πρώτη αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου να συνεχίζεται. Από τις 15.00, είναι σε εξέλιξη τα ματς Πανιώνιος –Λεβαδειακός (OTE sport1HD) και ΠΑΣ Γιάννινα -Ξάνθη (OTE sport3HD), ενώ στις 17.15 στα Ατρόμητος -Παναιτωλικός (OTE sport1HD)και ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (OTE sport3HD). Τέλος στις 19.30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά στις 19.30 στο «Γ.Καραϊσκάκης» με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE sport1HD. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει ζωντανά όλες τις αναμετρήσεις.

Στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός με τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του για πρώτη φορά αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Τζάμπολ στη Γερμανία, στις 21.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1. Με νίκη θέλει να συνεχίσει ο Άρης στο Basketball Champions League που φιλοξενεί την Μπάκεν Μπέαρς(21:00,Novasports3HD).

Εκτός από την Ελλάδα, κύπελλο έχουμε και στη Γερμανία με την Μπάγερν να παίζει κόντρα στην Αουγκσμπουργκ σε νοκ άουτ αγώνα και θέλει να αποφύγει το χθεσινοβραδινό στραπάτσο της Λεβερκούζεν που αποκλείστηκε από ομάδα 3ης κατηγορίας. Σέντρα στις 21:45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports1HD.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η 10η αγωνιστική της Serie A, όπου ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Γιούβεντους -Σαμπντόρια (21.45, OTE sport1HD), Σασουόλο- Ρόμα(21.45,OTE sport2HD) και Νάπολι- Έμπολι (21.45,OTE sport3HD).

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι από χθες έχει ξεκινήσει και το ΝΒΑ. Στις 03.00, ξημερώματα Πέμπτης,ο OTE Sport 4HD θα δείξει το ματς Μέμφις Γκρίζιλς - Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση του ΣτΕ
Με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα το απόγευμα η πέμπτη, κατά σειρά, διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Σύμφωνα με πληροφορίες δικαστικών κύκλων, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το Συμβούλιο της Επικρατείας να μην εκδώσει οριστική απόφαση, αλλά να εκδώσει προδικαστική απόφαση με την οποία θα δίνει χρόνο στην Πολιτεία, προκειμένου να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και στη συνέχεια να επανέλθει η Ολομέλεια, μετά το διάστημα αυτό, υπό άλλη σύνθεση, για να κρίνει οριστικά το ζήτημα των προσφυγών των τηλεοπτικών καναλιών.

«Οτινάναι»: Πρεμιέρα την Πέμπτη
Ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου επιστρέφουν στην τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Οτινάναι» αύριο και κάθε Πέμπτη στις 00.30.

Οι καλεσμένοι του «Τhe 2night Show»
Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο «δικός» μας Πέτρος Πολυχρονίδης, η Κωνσταντίνα Κλαψινού αλλά και ο Σωκράτης Αλαφούζος μέσω skype από το Λος Άντζελες, θα βρεθούν καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «Τhe 2night Show» (23.15, ΑΝΤ1).

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» για 13η χρονιά
Από το Σάββατο 5/11 και κάθε Σάββατο για 13η χρονιά, επιστρέφει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η πρώτη εκπομπή θα έχει κεντρικό καλεσμένο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (22.00,Alpha ).

«Προσωπικά» η Άννα Κορακάκη
H Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη θα είναι καλεσμένη της εκπομπής «Προσωπικά» με την Ελενα Κατρίτση την Κυριακή στις 16.00 (ΕΡΤ1).

Αντίστροφη μέτρηση για το Novasportsstories
Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το νέο αθλητικό κανάλι της Nova, με24ωρο πρόγραμμα, το NovasportsstoriesHD που θα είναι αφιερωμένο σε ιστορικές στιγμές του αθλητισμού και θα «παντρεύει» το παρελθόν με το παρόν. Το κυρίως «μενού» της ημέρας θα είναι από Δευτέρα - Παρασκευή 18:00-24:00 και τα Σαββατοκύριακα από 09:00-15:00.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube