Η τελευταία παράσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη μπροστά στο πράσινο κοινό έμελε να δοθεί σε έναν αγώνα υψίστης σημασίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Στις 19.30, οι «Πράσινοι» υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» στον 4ο τελικό της Basket League και δεν έχουν περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, αν θέλουν να πάνε την σειρά σε 2-2. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται από νωρίς στο κατάμεστο Ο.Α.Κ.Α. με τους Δημήτρη Κοντό, Χρήστο Ρομπόλη, Νίκο Ζέρβα, Βάιο Τσούτσικα και Θάνο Καλόγηρο και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα γίνουν εντός και εκτός παρκέ. Τηλεοπτικά το ματς θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Τη νίκη που θα τον στέψει πρωταθλητή στην Α1 Χάντμπολ Ανδρών θα ψάξει ο Διομήδης Άργους στις 16.30 στο «Φιλίππειο» κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας στον 2ο τελικό της σειράς. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 και ο απεσταλμένος του στη Βέροια, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου,θα σας ενημερώνουν για την αναμέτρηση. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από την ΕΡΤ2.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6!
Σήμερα στις 15.00, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα βρεθούν καλεσμένοι στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη σε ένα μουσικό δίωρο και όχι μόνο. Συντονιστείτε!

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης απόψε στη «Δίκη»
Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μιλάει αποκλειστικά στην αποψινή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» που θα προβληθεί ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα. Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τοποθετείται για πρώτη φορά δημοσίως από τότε που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, ενώ καλεσμένοι στο στούντιο θα βρεθούν ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο μοναδικός Έλληνας δικαστής του CAS και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, και ο δημοσιογράφος Μάνος Σταραμόπουλος.

Η σειρά «The Event» στον ΣΚΑΪ
Η σειρά του NBC, «The Event», γεμάτη μυστήριο, συνωμοσίες και ανεξήγητα γεγονότα αρχίζει σήμερα στις 22.15 σε πρώτη προβολή στον ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται από Δευτέρα –Πέμπτη την ίδια ώρα.

Ο Γιάννης Μουζάλας και το τοκιμαντέρ: «Πόλεμος και ειρήνη στα Βαλκάνια» σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2
Στις 22.20 στην ΕΡΤ1 ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, θα βρεθεί καλεσμένος της εκπομπής «Focus» με τον Πάνο Χαρίτο. Νωρίτερα, στις 18.30 το έτερο κρατικό κανάλι, η ΕΡΤ2 θα προβάλλει το ντοκιμαντέρ του Ανδρέα Αποστολίδη «Πόλεμος και ειρήνη στα Βαλκάνια» στο πλαίσιο της εκπομπής «Τεκμήρια Ελληνισμού».

Ο «Ανειδίκευτος εργάτης» και ελληνικές ταινίες του ΄80 στον Alpha
Η εκπομπή «Ανειδίκευτος εργάτης» με τον Σπύρο Χαριτάτο επιστρέφει στον Alpha από το Σάββατο 4 Ιουνίου και κάθε Σάββατο στις 15.30, με σκοπό να αναδειχτεί η άλλη πλευρά στην αναζήτηση εργασίας. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε στην απογευματινή ζώνη, μετά το τέλος της εκπομπής «Λόγω Tivis», με ελληνικές ταινίες από την δεκαετία του 80.

Ο Βασίλης Λεβέντης «στον ενικό»
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θα βρεθεί για ακόμη μία φορά-3η τη φετινή σεζόν- καλεσμένος της εκπομπής «στον ενικό» (23.20, Star) με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube