Στα προημιτελικά του Gold Cup και μάλιστα από θέση ισχύος προκρίθηκε το Μεξικό. Με τον Ορμπελίν Πινέδα βασικό και να αγωνίζεται μέχρι το 72’, επικράτησε 3-1 της Αϊτής στο «State Farm» της Αριζόνα και εξασφάλισε όχι μόνο την πρόκριση στα νοκ άουτ, αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου.

Πλέον το Μεξικό θα δώσει τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα διαδικαστικό παιχνίδι με το Κατάρ για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και ακολούθως θα παίξει τα ξημερώματα της επόμενης Κυριακής με τον δεύτερο του τρίτου ομίλου (Παναμάς, Μαρτινίκα, Ελ Σαλβαδόρ ή Κόστα Ρίκα), που θα ξεκαθαρίσει σε λίγες μέρες αφού έχει παιχτεί μόνο μία αγωνιστική στο συγκεκριμένο γκρουπ.

Το Μεξικό άνοιξε το σκορ στο 46’ με κοντινή κεφαλιά του Μαρτίν, στο 56’ ο Αντέ με αυτογκόλ διπλασίασε τα τέρματα της «ελ τρι», ενώ στο 83’ ο Χιμένεθ με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό σκορ και απομάκρυνε το άγχος που είχε δημιουργήσει ο Ντάνλεϊ με κεφαλιά στο 78’.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάει για τo «μπαμ» με τον επαναπατρισμό του Πακετά η Φλαμένγκο!

«Πιθανή αποχώρηση του Κούτσια από Λουγκάνο - Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Έλληνα στράικερ από τη Ραπίντ Βιέννης»

Η καλύτερη παρηγοριά στον Μπραχίμ Ντίας: Βρέθηκε χειρότερη εκτέλεση αλά Πανένκα!

Κλείνει στη Μίντιλαντ ο Καρίσο που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό

«Χρύσωσε» τους παίκτες της Σενεγάλης ο πρόεδρος της χώρας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι για την Αλ Καλίτζ ο Μασούρας!

Κράξιμο σε Μπραχίμ Ντίαθ από τον Ερβέ Ρενάρ: «Με αυτό το πέναλτι έδειξε έλλειψη σεβασμού σε έναν ολόκληρο λαό»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Τοθ από τη Φερεντσβάρος

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Eπίσημα στη Φερεντσβάρος ο Κοβάσεβιτς

Μοναδικές στιγμές στο Ντακάρ: Χιλιάδες Σενεγαλέζοι στην παρέλαση της εθνικής για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα!

TAGS: A.E.K.