Stoiximan Super League

Εξελίξεις για Πάλμα και… Άμραμπατ στην ΑΕΚ

Η άφιξη του ατζέντη του Λουίς Πάλμα φέρνει εξελίξεις για την ΑΕΚ, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται τυπικά το συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ.

Κρίσιμο είναι το προσεχές διάστημα για τις υποθέσεις των εξτρέμ στην ΑΕΚ. Η υπόθεση του Λουίς Πάλμα φαίνεται πως προχωρά και η επικείμενη άφιξη του ατζέντη του 23χρονου άσου στην Ελλάδα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις.

Φαίνεται πως ανάμεσα στην «Ένωση» και τον Άρη υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας, όπως διαπιστώθηκε και από τη συμφωνία για τον 20χρονο αμυντικό Κώστα Χρυσόπουλο για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του για 800.000 ευρώ. Εφόσον οι δύο ομάδες τα βρουν για τον εξτρέμ από την Ονδούρα, οι Θεσσαλονικείς δεν θα εισπράξουν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ που αξίωνε αρχικά η ομάδα του, αλλά ένα αρκετά πιο μικρό και πιθανώς να διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης.

Στο μεταξύ, σήμερα, τελευταία μέρα του Ιουνίου, ολοκληρώνεται τυπικά το συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ με την ΑΕΚ. Σε αντίθεση με τον Γιώργο Τζαβέλλα, τον οποίο η ΠΑΕ αποχαιρέτησε αρκετές μέρες πριν τη λήξη της συνεργασίας τους, με τον 36χρονο Μαροκινό δεν έχει γίνει το ίδιο. Το ενδεχόμενο παραμονής του υπάρχει, αλλά όσο περνούν οι μέρες και δεν συμφωνεί για νέο deal απομακρύνεται. Πάντως ο Άμραμπατ δεν έχει βρει ακόμη το συμβόλαιο που ψάχνει στην Ολλανδία, όπου επιθυμεί να επιστρέψει για προσωπικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x