Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια , δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής, είπε μιλώντας από την Πάτρα ο κ. Μητσοτάκης διαμηνύοντας παράλληλα και την κατάργηση του ασύλου.

Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση , είπε στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ιδιαίτερα, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η ΝΔ είναι με όλους τους Έλληνες και πρόσθεσε πως στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Σε έξι μέρες έχουμε εκλογές, είπε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από 4 χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν.

"Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης. Σε αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον", εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, διατυπώνοντας πως την ερχόμενη Κυριακή αποφασίζουμε με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία".

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πρόσθεσε εκτός των άλλων ότι οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής και θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ.




«Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές... δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου», υπογράμμισε.

Παράλληλα, αναφερόμενος ειδικά στους συνταξιούχους, εξέφρασε την άποψη πως αυτοί δεν εξαγοράζονται, καλώντας τους να αποστείλουν μήνυμα στον Πρωθυπουργό.

Ερχόμενος στο ζήτημα της ανομίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως "οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πεζοδρόμια και το άσυλο θα καταργηθεί".

Ο κος Μητσοτάκης, εκτός των άλλων, εξέφρασε την επιδίωξη της παράταξης του να μην αποτελέσει απλώς το διάδοχο της παρούσας κυβέρνησης, αλλά να γίνει κατ’ ουσίαν μια διαφορετική κυβέρνηση.

Απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά, είπε ο Κ. Μητσοτάκης. "Δεν θέλουμε να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση", πρόσθεσε.

Δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη ΝΔ τόνισε και ζήτησε από στελέχη και οπαδούς να πείσουν τους αναποφάσιστους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ να πείσουν τους άλλους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες. Απηύθυνε μήνυμα σε όσους αποχώρησαν από την ΝΔ "να επιστρέψουν σπίτι τους".

Τόνισε ότι είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από τον στείρο εθνικισμό και σημείωσε πως η ΝΔ είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη.


Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας, πέθανε ο Σταύρος Πετρακόπουλος

Κραν Μοντανά: «Η αστυνομία δεν με άφηνε να περάσω», δήλωσε ο αδερφός της 15χρονης Ελληνίδας

Καιρός: Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2026

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Αγνοείται 15χρονη ελληνικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Ελβετίας