Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση μιας θέσης στην οκτάδα έκανε η Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι που επικράτησε 77-66 της Μπασκόνια και ανέβηκε σε ρεκόρ 10-5, με τους Βάσκους να βρίσκονται στο 6-8. Οι Ρέινολντς με 21 πόντους και Μπάλντουιν με 17 ήταν οι κορυφαίοι για τους Βαυαρούς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Λούτσιτς, ενώ από την άλλη μεριά, ο Ζόραν Ντράγκιτς με 13 ήταν ο κορυφαίος για τους Βάσκους.

Οι Βαυαροί με σούπερ άμυνα κατάφεραν να συλλέξουν και αυτό το ροζ φύλλο αγώνος αφού μετά από μία κλειστή πρώτη περίοδο, πήραν μια διαφορά εννέα πόντων την οποία διατήρησαν μέχρι και το τέλος της δεύτερης περιόδου, αφού λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος προηγήθηκαν ακόμα και με 11 πόντους

Στο 28’ παρά τα καλάθια του Ρέινολντς οι Βαυαροί είδαν τους Βάσκους να κολλάνε στο σκορ κοντά τους με 52-48, αλλά με ένα επιμέρους 11-2 μέχρι και το 33’ η Μπάγερν πήγε την διαφορά στο +15 με 65-50 και ουσιαστικά εκεί κλείδωσε το ματς, αφού η αναμέτρηση τελείωσε με 77-66 για τους Γερμανούς που έφτασαν το 10-5.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Aποθέωσε το Game 2 του Παναθηναϊκού η Euroleague: «Από τα ματς που σε 20 χρόνια θα θυμάσαι ακριβώς που το είδες»

Αταμάν για Γιαννακόπουλο: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για έναν πρόεδρο που θυσιάζει τη ζωή του για το μπάσκετ»

Ευρωλίγκα: Λάμψη Χέιζ-Ντέιβις στο Top10 με το buzzer beater απέναντι στη Βαλένθια

Θύρα 13 προς Γιαννακόπουλο: «Μαζί στις νίκες και στις τιμωρίες - Πρόεδρε, μαζί θα το σηκώσουμε»!

Κοντός: «Υπάρχει σύστημα απέναντί μας που παλεύει με λύσσα - Μια γροθιά μέχρι το πραγματικό τέλος»

MVP των Game 2 της Ευρωλίγκας ο Καμπάτσο - Άφησε 2ο τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις

Aλύγιστη και χωρίς Ταβάρες η Ρεάλ, έκανε μια... χαψιά τη Χάποελ με 100άρα και βλέπει Final Four!

Απρόσεκτος ο Μίτσιτς, δέχθηκε τεχνική ποινή ενώ είχε 4 φάουλ και αποβλήθηκε!

Ο Οφέρ Γιανάι ξαναχτύπησε: Ατάραχος διαβάζει το βιβλίο του δευτερόλεπτα πριν το τζάμπολ του Game 2!

Έμαθε για την τιμωρία του μέσω των social media ο Μάικ Τζέιμς