Με ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απέναντι στην Παρτίζαν μέσα στο Βελιγράδι και, με το εμφατικό 72-55, συνέχισε την αήττητη πορεία του στην Ευρωλίγκα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον τρόπο με τον οποίο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει αλλάξει την εικόνα της ομάδας, αλλά και για την κατάσταση των Κέντρικ Ναν και Κώστα Σλούκα, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στη δράση.
Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» ανέφερε πως είναι ακόμη νωρίς στη σεζόν, ωστόσο ο Ομπράντοβιτς έχει δημιουργήσει μία πολεμική μηχανή που κατατροπώνει τους αντιπάλους της. Παράλληλα, σημείωσε πως το «τριφύλλι» χρειάζεται ακόμη λίγη δουλειά στο επιθετικό κομμάτι, την ώρα που αμυντικά παρουσιάζεται πραγματικά εξαιρετικό, βγάζοντας ένταση και μεγάλη συνέπεια στο παιχνίδι του.
Στη συνέχεια, τόνισε πως οι Σλούκας και Ναν αναμένεται να επιστρέψουν στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος, με στόχο να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να βρουν ξανά αγωνιστικό ρυθμό.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






