Η αλήθεια είναι ότι την είχαμε ψυλλιαστεί τη δουλειά.

Διότι μπορεί να τον γνωρίζουμε ως μοντέλο, ηθοποιό και παρουσιαστή, αλλά στο βιογραφικό του υπάρχει κάτι ακόμα, που μαρτυρά ότι ξέρει και καντάρια μπάλα: Το 2003 στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα του Πανελευσινιακού και πρώτος σκόρερ στη Δ' Εθνική, ματώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς πέτυχε κοντά 40 γκολ! Σήμερα, δε, έχοντας κρεμάσει δεκαετίες τώρα τα παπούτσια του, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει εβδομάδα χωρίς να πατήσει χορτάρι με την ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, λοιπόν, δεν μας διέψευσε. Μετά τον κουμπάρο του, Άρη Σοϊλέδη, κάθισε και εκείνος στον καναπέ της εκπομπής «Mundial Memories by bwin» και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, αφενός με τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο και αφετέρου με τις απόψεις του γύρω από αυτό.

Μας εξήγησε γιατί το θεωρεί ιερό και πως εκνευρίζεται όταν δεν το σέβονται, αποκάλυψε ότι γουστάρει να βλέπει μπάλα μόνος του και τόνισε ότι όπου έπαιξε στην ποδοσφαιρική του καριέρα, δεν τον ένοιαζαν τα χρήματα, παρά να έχει η ομάδα φυσικό χορτάρι στο γήπεδό της! Μιλήσαμε, φυσικά, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, θυμήθηκε στιγμές από προηγούμενα Μουντιάλ, που δεν θα ξεχάσει ποτέ, και σημείωσε ότι φορούσε πάντα το «14», γιατί «ο Γιόχαν Κρόιφ ήταν ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών -και όχι ο Μαραντόνα, που υπέκυψε στα πάθη του».

Την εκπομπή «Mundial Memories by bwin» παρουσιάζουν οι Βάιος Τσούτσικας και Νίκος Ράλλης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube