bwin

Mundial Memories by bwin: Ο Γιάννης Χλωρός θέλει Ρονάλντο-Μέσι και να… κρυφακούσει τον Μπιέλσα!

Ο Γιάννης Χλωρός μιλάει στο «Mundial Memories by bwin» και θυμάται αξέχαστες στιγμές από Παγκόσμια Κύπελλα, σε μια απολαυστική συζήτηση, που ξεκινάει από το Αιγάλεω των 00s και καταλήγει στο… κατς!

Mundial Memories by bwin: Η εκπομπή με τον Γιάννη Χλωρό

Όσοι είναι εκεί γύρω στα… 30φεύγα αποκλείεται να διαβάσουν-ακούσουν το όνομά του και να μην τους πιάσει ρίγος συγκίνησης για όσα εκείνος και οι συμπαίκτες του πέτυχαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με τη φανέλα του Αιγάλεω!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιάννη Χλωρό, ο οποίος μιλάει στο «Mundial Memories by bwin» και θυμάται αξέχαστες στιγμές από Παγκόσμια Κύπελλα, σε μια απολαυστική συζήτηση, που ξεκινάει από την ομαδάρα του Γιώργου Χατζάρα και καταλήγει στο… κατς!

Στα 44 του χρόνια, ο προπονητής, πλέον, του Χαϊδαρίου θυμάται εκείνη την εποχή με νοσταλγία, για να… πιάσουμε στη συνέχεια την κουβέντα για το Μουντιάλ! Η ιστορία με την τηλεόραση στο χωριό το 1986, ο καημός του για τη γενέτειρά του Γερμανία, η πρόβλεψή του για τον φετινό τελικό και η επιθυμία του για τον τελικό νικητή, και η λατρεία στον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Κερασάκι στην τούρτα; Ποιους ποδοσφαιριστές θα έβαζε στο ρινγκ για έναν αγώνα κατς!

Την εκπομπή «Mundial Memories by bwin» παρουσιάζουν οι Βάιος Τσούτσικας και Νίκος Ράλλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x