Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και αυτή την εβδομάδα ανοίγει τα μικρόφωνα του στα σπορ. Οι Μάνος Ζερβάκης, Αλεξάνδρα Αξενίδου και Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου σας ταξιδεύουν στον χώρο του βόλεϊ, του χάντμπολ, του πόλο και όλων των Ολυμπιακών αθλημάτων.

Playball, λοιπόν, κάθε Πέμπτη στις 19:00

Σήμερα φιλοξενούμενοι στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 θα είναι δύο από τους πρωταγωνιστές της φετινής Handball Premier που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου με το σούπερ ντέρμπι ΑΕΚ- ΠΑΟΚ.

Ο MVP της περσινής σεζόν και δεξιός ίντερ του ΠΑΟΚ Αλέξης Αλβανός, καθώς και ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαϊδης αναλύουν τα δεδομένα του φετινού πρωταθλήματος και φυσικά κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για την μάχη «δικεφάλων».

Επίσης θα υπάρχει ρεπορτάζ για την επόμενη ημέρα της πολύ άσχημης είδησης της διάλυσης της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ των ανδρών με τους Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνη να ανακοινώνουν το τέλος των προσπαθειών τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

Συντονιστείτε!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταγγελίες για «αεροδυναμικά» σουτιέν προκαλούν σάλο στον Ποδηλατικό Γύρο Γυναικών Γαλλίας

Ντούσκος: «Η στήριξή σας είναι δύναμη»

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Λάμψη πρωταθλητών στην απονομή των επάθλων στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες