Ο Κρις Σίνγκλετον προκαλεί «πανικό» για άλλη μια φορά στο twitter με τα χαριτωμένα «τιτιβίσματά» του.

Μετά τη βοήθεια που ζήτησε από τους «ακολούθους» του στο προφίλ του για την αγορά ενός X-box, αυτή τη τη φορά ζητά τη συμβουλή του κόσμου για τα παπούτσια που θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο νέος παίκτης του τριφυλλιού» έγραψε: «Ξανά αυτή η στιγμή του χρόνου! Ας με βοηθήσει κάποιος να διαλέξω τα παπούτσια που θα «ροκάρω» στο παρκέ με τον Παναθηναϊκό! Ανοιχτός σε προτάσεις...», με αρκετούς να του προτείνουν αμέσως λύσεις.

Μάλιστα, ένας θαυμαστής βρήκε την ευκαιρία να τον ρωτήσει αν θα έρθει κατευθείαν στην Ελλάδα, μετά την Κίνα, ή θα μεταβεί στις Η.Π.Α., με τον Σίνγκλετον να απαντά ότι πιθανότατα θα βρεθεί στη χώρα μας.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

Αιχμηρός Τρινκιέρι: «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν συνεχώς διαβάζατε ότι η εταιρεία σας ψάχνει κάποιον για τη θέση σας»!

Λούκιτς: «Δεν μπορείς να παίζεις στο πρώτο μέρος σαν τον Τζέισον Κιντ και στο δεύτερο σαν παίκτης τρίτης κατηγορίας»!