Σε κανονικό… σίριαλ εξελίσσεται το θέμα του Ντίντακ Βιλά!

Το βράδυ της Τετάρτης (21/6) το sport-fm.gr σάς ενημέρωσε πως ο Ισπανός μπακ… πλασάρει τον εαυτό του στην Εσπανιόλ ως αποδεσμευμένο από την ΑΕΚ, τη στιγμή που η «Ένωση» έχει ενεργοποιήσει την ανανέωση του συμβολαίου του και τον έχει ειδοποιήσει να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, την ερχόμενη Δευτέρα (26/6)!

Στην… πεποίθηση αυτή του 28χρονου, λοιπόν, ότι είναι, δηλαδή, ελεύθερος, έρχεται να προστεθεί νέο δημοσίευμα της καταλανικής Sport, που αναφέρει πως απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να επιστρέψει στη Βαρκελώνη ο παίκτης, ενώ σημειώνει πως είναι θέμα ωρών να έρθει η κάρτα ελευθέρας του από την Αθήνα(!), για να υπογράψει!

Προφανώς, τα παραπάνω «βγαίνουν» από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να έχει διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της Εσπανιόλ ότι η συνεργασία του με την ΑΕΚ έχει ολοκληρωθεί! Κάτι, βέβαια, που ελάχιστα ενδιαφέρει τον «δικέφαλο», καθώς, όπως προείπαμε, υπάρχει συμβόλαιο και ο Ντίντακ υπολογίζεται κανονικά για την επόμενη σεζόν. Οπότε, ακόμη και αν ο Ισπανός μπακ υπογράψει το οτιδήποτε, δεν θα μπορεί να εκδοθεί δελτίο, ενώ ο σύλλογος της Καταλονίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να αποζημιώσει έπειτα την ΑΕΚ, στη δικαστική διαμάχη που θα ακολουθήσει.

Θυμίζουμε, το βράδυ της Τετάρτης η Sport, και πάλι, παρουσίαζε ως τελειωμένη την επιστροφή του Ντίντακ Βιλά στην Εσπανιόλ, χωρίς αντίτιμο για την ΑΕΚ…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.