Το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Απριλίου, μια ελληνική ομάδα (Αθηναϊκός), συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά Subbuteo-Grand Prix της Σκωτίας, που διεξήχθη στη Γλασκόβη.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος αθλητές από Σκωτία, Αγγλία, Ιταλία, Μάλτα, Ελλάδα κ.α. Η γαλανόλευκη αποστολή, αποτελούμενη από τέσσερις Αθλητές, επέστρεψε με τις βαλίτσες της γεμάτες τρόπαια.



Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Ατομικού, στον τελικό, συμμετείχαν δυο Έλληνες αθλητές, ο Κώστας Σεσσές και ο Δημήτρης Κοσμόπουλος, με τελικό νικητή τον Κώστα Σεσσέ!



Στην κατηγορία ομαδικού, η ομάδα του Αθηναϊκού, με τους Αλιάδη, Αγγελίνα Γ., Σεσσέ & Κοσμόπουλο, νίκησε στον τελικό την Αγγλική LONDON ESSEX.



Στα εγχώρια δρώμενα, το σαββατοκύριακο 18 & 19 Απριλίου, διεξάγεται το ατομικό πρωτάθλημα Ελλάδας Subbuteo όλων των κατηγοριών (Κ12, Κ15, Κ19, Όπεν, Γυναικών, Βετεράνων), ξεκινώντας από τα προκριματικά του Σαββάτου έως το απόγευμα της Κυριακής, με αποκορύφωμα τον Μεγάλο Τελικό της Όπεν κατηγορίας.

Λεπτομέρειες για το Πρωτάθλημα μπορείτε να βρείτε στον επίσημο διαδικτυακό χώρο της Ένωση Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (www.uhtf.gr).

Οι φωτογραφίες είναι από το Τουρνουά της Γλασκόβης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λιάλιαρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπουργείο Αθλητισμού: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό

Την 5η θέση κατέλαβαν Χαμαριάς και Ξύπας στο παγκόσμιο Νέων στην ιστιοπλοΐα

Στην Κύπρο θα αγωνιστούν Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ, στη Μάλτα οι άνδρες των «πράσινων»

Με νέο 3-0 σετ στην οκτάδα του Champions League πνγκ πονγκ η Μπογκόρια του Γκιώνη

Επικυρώνει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Champions League η Μπογκόρια του Γκιώνη

H EOE δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ σε ομοσπονδίες για αγορά εξοπλισμού, υλικών και προετοιμασία

Στην Κροατία ο Μαρκουλάκης για το Eurotalents Development Camp III Under 13 της ETTU

Παναθηναϊκός: Άρχισαν οι εργασίες στον Βοτανικό για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη

ΕΟΕ: «Λύπη και αγανάκτηση για τα μεμονωμένα σχόλια περί της χορηγίας Μαρινάκη»

Βρούτσης: «Αύξηση 21,21% στη χρηματοδότηση από το Στοίχημα για ομοσπονδίες και σωματεία»