Επιστροφή στη δράση στη Super League μετά την πασχαλινή διακοπή, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για όλα τα… γούστα.

Το πρώτο χρονικά ματς θα ξεκινήσει στις 15:00 στη Λαμία, εκεί όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 13η θέση με 25 πόντους και να έχουν ανάγκη από βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να αποσπαστούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και την 15η Κέρκυρα.

Λίγο αργότερα στις 17:15, ο Λεβαδειακός (31 βαθμούς) πρόκειται να φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης (36 βαθμούς). Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 5η θέση και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε ευρωπαϊκή τροχιά, με τους γηπεδούχους να μην έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους και επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι.

Τέλος η αυλαία πέφτει στις 19:30 στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ (52 βαθμούς) υποδέχεται τον Πανιώνιο (34 βαθμούς). Και οι δύο αντίπαλοι έχουν αρκετές απουσίες αλλά και διαφορετικά βαθμολογικά κίνητρα. Οι μεν γηπεδούχοι εν αναμονή της απόφασης της Έφεσης για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στη 2η θέση και να βρεθούν πιο κοντά στη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου. Σε αναμμένα… κάρβουνα βρίσκονται ωστόσο και οι Νεοσμυρνιώτες που αναζητούν βαθμό ή βαθμούς ώστε να μην δουν το «τρένο» της Ευρώπης να χάνεται οριστικά.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Σάββατο 14/4

Λαμία - Απόλλων (15:00)
Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης (17:15)
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (19:30)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube