Με δύο γεμάτα και πολύ δυνατά παιχνίδια συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση των playoffs της Stoiximan Super League, με την 4η αγωνιστική, πλέον, να ανήκει στο παρελθόν και να αφήνει ορθάνοικτη την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός, παρότι προηγήθηκε στην Τούμπα, τελικώς δέχθηκε την ανατροπή και ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ, μένοντας έτσι στους 56 βαθμούς. Την ίδια ώρα, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στους 55 και απέχουν μόλις έναν βαθμό από τη θέση, που δίνει το «εισιτήριο» για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Στο άλλο ντέρμπι της βραδιάς, ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από τη Νέα Φιλαδέλφεια και την έδρα της ΑΕΚ, αφήνοντας την Ένωση στους 53 βαθμούς.

Πλέον, μαίνεται η μάχη της 2ης θέσης, με την ΑΕΚ να είναι η μοναδική εκ των τριών ομάδων, που στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον ΠΑΟΚ, με τους «πράσινους και τον «δικέφαλο του Βορρά» να έχουν από ένα ματς με τον Ολυμπιακό.

Η βαθμολογία:



Οι επόμενες δύο αγωνιστικές:

Κυριακή 04/05 (5α αγωνιστική):

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 20:00
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 20:00

Κυριακή 11/05 (6η και τελευταία αγωνιστική):

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 20:00
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:00

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελ Κααμπί: 50 γκολ στη Super League και θέση στο Top-20 του Ολυμπιακού

Στρακόσα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ – Πάντα ενωμένοι»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ