Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως αναφέρει ο Shams Charania!

Παρά τη δεδομένη κόπωσή του από την υπερπροσπάθεια στα playoffs με τους Νετς, ο 32χρονος φόργουορντ έχει εκφράσει την επιθυμία του να είναι στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο KD έχει κατακτήσει ήδη δύο χρυσά μετάλλια με την Team USA σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2012, 2016), ενώ θέλει ακόμα 25 πόντους για να γίνει ο αρχισκόρερ της «αστερόεσσας» στην ιστορία της διοργάνωσης!

Θυμίζουμε ότι ήδη έχουν δηλώσει διαθέσιμοι για να ενισχύσουν την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών οι Τέιτουμ, Λίλαρντ, Μπούκερ, Μπιλ και Ντρέιμοντ Γκριν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ΔΟΕ αναστέλλει τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τις αθλητικές διοργανώσεις και ανοίγει τον δρόμο στους αθλητές της χώρας!

Απόφαση ορόσημο: Η ΔΟΕ ανακοίνωσε πριμ πρόκρισης για τους αθλητές που θα συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΟΕ: «Το 2029 με νέα διαδικασία η επιλογή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2036»

Η ΔΟΕ σταματά τη συμμετοχή των τρανς και ιντερσεξ ατόμων σε αγώνες γυναικών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Ο Πύρρος Δήμας υπέγραψε στον Τοίχο των Ολυμπιονικών

ΕΟΕ: Επιχορήγηση 300.000 ευρώ σε 11 ομοσπονδίες για Ολυμπιακή Προετοιμασία

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!