Το Transfermarkt προέβη σήμερα σε ανανέωση των αξιών των ποδοσφαιριστών της Stoiximan Super League, με τρεις Έλληνες να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Κορυφαίος παραμένει, δίχως να αλλάξει κάτι από το προηγούμενο update, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να τιμάται στα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Λίγο πιο πίσω, στα 15, βρίσκουμε τον Χρήστο Μουζακίτη, που ανέβηκε από τα δώδεκα, ενώ ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ακολουθεί με 13, έχοντας επίσης αύξηση τριών χαρτιών στην αξία του.

Στα δώδεκα εκατομμύρια εντοπίζεται ο Σαντιάγκο Έσε, με τον Τετέ να ακολουθεί στα έντεκα και τους Ανάς Ζαρουρί και Φακούντο Πελίστρι να βρίσκονται στα οκτώ - με τον Ουρουγουανό εξτρέμ να έχει μείωση δύο εκατομμυρίων.

Πιο ακριβός παίκτης της ΑΕΚ είναι, σύμφωνα με τη λίστα, ο Ορμπελίν Πινέδα (7.000.000€), ενώ ο Μόντσου των έξι εκατ. ευρώ είναι ο ακριβότερος παίκτης του Άρη. Εκτός του big-5, ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία είναι ο Γιασέρ Λαρουσί της Κηφισιάς, που εντοπίζεται στα 2,5.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαμπιάνο: «Το παιχνίδι είναι τελικός, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη»

ΠΑΟΚ: Διλήμματα σε άξονα και κορυφή ενόψει Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι με άρωμα… έκπληξης: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»