Έτοιμες να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα είναι οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα είπε η αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Άλκηστις Αβραμίδου, μετά την σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Σαμπαντέλ.

Αναλυτικά όσα είπε στο olympiaossfp:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα. Φέτος έχουμε κάνει μια νέα προσπάθεια και θεωρώ ότι ήταν ένα πρώτο βήμα για να ανταμειφθούν οι κόποι δύο χρόνων, όχι μόνο της φετινής χρονιάς αλλά και της περσινής. Είμαι πολύ υπερήφανη για τα κορίτσια. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, η Χρυσή ήταν καταπληκτική και ότι είχαμε σχεδιάσει στην άμυνα μας βγήκε. Στην επίθεση έχουμε ταλέντο, είναι αδιαμφισβήτητο.

Την μια ημέρα θα είναι καλά η μία, την άλλη η άλλη. Πήραμε τη διαφορά και πετύχαμε άλλα δυο γκολ παραπάνω. Ήταν από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην καριέρα μου, γιατί είχαμε χάσει με δυο γκολ και έπρεπε να κερδίσουμε με τρία. Αυτό θέλει πολύ ψυχή και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις αυτά τα παιχνίδια, αλλά νομίζω ότι η μεγαλύτερη νίκη θα έρθει.

Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ στο πρώτο παιχνίδι και αυτό φάνηκε. Για αυτό ήταν περίεργο το σκορ. Τώρα ήμασταν καλύτερα λόγω διπλών προπονήσεων και δεν το σκεφτόμασταν καν. Επίσης ήταν πάρα πολύ περίεργο συναίσθημα η απουσία του κόσμου, γιατί πάντα μας στηρίζουν οι φίλαθλοί μας και είναι ο έξτρα παίκτης μας. Μας εμψυχώνει είτε στα καλά είτε στα αρνητικά. Θέλαμε πολύ να έχουμε και τον κόσμο μας αλλά ήταν σαν να είναι εκεί. Ξέρουμε ότι πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται μέσα και να μας υποστηρίζουν.

Σίγουρα είναι μεγάλο μειονέκτημα να παίζεις χωρίς κόσμο αλλά λόγω συνθηκών δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση και τον αντίπαλο. Πρώτος στόχος είναι ο τελικός και μετά η κατάκτηση. Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό και από κει και πέρα να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το ευρωπαϊκό».


Διαβάστε ακόμη:

Ελευθεριάδου: «Μεγάλη πρόκριση-Η κυβέρνηση υποβιβάζει τον κόπο των αθλητών»

Παυλίδης: «Τέτοια εμφάνιση δεν θυμάμαι ξανά - Παίζουμε μόνο με Ελληνίδες πολίστριες»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωση Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του Final 4 του Champions League πόλο Ανδρών της Μάλτας

«Άλωσε» ξανά το Γουδή, νίκησε τον Παναθηναϊκό και βγήκε Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

«Φέρτε μας το Ευρωπαϊκό»: Οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Παπαστράτειο ζητούν το τρεμπλ από του «ερυθρόλευκους»!

Σήκωσε το 12ο σερί και έφτασε τα 38 πρωταθλήματα στο πόλο Ανδρών ο Ολυμπιακός!

Πέρασε από τον Λαιμό και αγκαλιάζει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ και της ΚΑΕ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο Γυναικών

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα στην κορυφή»

Σήκωσε το 11ο σερί και 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο Ολυμπιακός στο πόλο Γυναικών!

Για το 11ο σερί πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκες» & για το 2-0 στους τελικούς οι Άνδρες του Ολυμπιακού κόντρα στη Βουλιαγμένη

«Άλωσε» τη Νέα Σμύρνη και βγήκε πέμπτη η Γλυφάδα