Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι, για την 5η αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η πόλη έχει γεμίσει από φίλους του Ολυμπιακού, τους οποίους βρίσκαμε σε πολλά μέρη το βράδυ και άκουγες παντού ελληνικά. Δεν είχε τόσο κρύο όσο περιμέναμε, δεν είχε κρύο… Ουκρανίας. Μια χαρά καιρός είναι ο σημερινός. Το θέμα είναι ποιους θα βάλει ο Μεντιλίμπαρ… Γιατί ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μία ομάδα, η οποία αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τη Ρέιντζερς, έχει εξαιρετική παρουσία στο Europa με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, δεν υπάρχει θέμα, και περιμένουμε ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί σοβαρός. Ο Μεντιλίμπαρ έχει κερδίσει στην Ουγγαρία, έχει κερδίσει στη Σερβία τη Μακάμπι, κέρδισε στην Αγγλία τη Βίλα. Και έχει δύο ήττες, μία από τη Φενέρ που πέρασε στα πέναλτι και από τη Λιόν, στην πρεμιέρα της Ευρώπης. Δεν το συναντάς εύκολα από ελληνική ομάδα κόντρα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους», πρόσθεσε.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για τις επιλογές του προπονητή, με το μεγαλύτερο δίλημμα να είναι μεταξύ Έσε και Γκαρθία, με τον Μουζακίτη να μην είναι στο αρχικό σχήμα και τον Τσικίνιο να ξεκινάει στα πλάγια της επίθεσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»

Σφιντέρσκι: «Χτίζουμε την ομάδα βήμα-βήμα, θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League»