Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν τη δοκιμασία με την Μπάτσκα Τόμπολα μετέφερε από τη Σερβία ο Ηρακλής Αντύπας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» και τον Βάιο Τσούτσικα, αναφέρθηκε στο «πρέπει» που υπάρχει στους Πειραιώτες για θετικό αποτέλεσμα έπειτα από την ήττα από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. «Δεν είναι καταστροφική η ισοπαλία σε ό,τι αφορά την 3η θέση, αλλά για τις πρώτες δύο θέσεις δυσκολεύει πολύ μετά η υπόθεση», επεσήμανε ο Ηρακλής Αντύπας.

Παράλληλα, στάθηκε στα δεδομένα της ενδεκάδας. Ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, με τους Ρέτσο και Ντόη να συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ο Ροντινέι θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ φαίνεται ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει αριστερά ο Ορτέγκα και όχι ο Κίνι. Στο κέντρο θα είναι Έσε και Καμαρά, ενώ μεσοεπιθετικά ο Φορτούνης έχει καπαρωμένη θέση στο αρχικό σχήμα, με τους Ποντένσε και Μασούρα να έχουν προβάδισμα για τα άλλα δυο κομμάτια του παζλ, ενώ στην κορυφή ασφαλώς θα βρίσκεται ο Ελ Κααμπί. Δεν αποκλείεται να μπουν στο σχήμα Μπιέλ και Σολμπάκεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σχεδόν ίδιος κόσμος για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στις μάχες των playoffs του Europa League

Τετέι: «Ονειρικό το ευρωπαίκό ντεμπούτο μου»

Δεσύλλας: «Εμφάνιση επιθετικού με εμπειρία από τον Τετέι - Μπορεί να πατήσει στην εμφάνιση αυτή ο Παναθηναϊκός»

Οι πιθανότητες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League

Στα υποψήφια για γκολ της βραδιάς στο Europa league των Τεττέη, Γερεμέγεφ

Μπενίτεθ: «Πάμε στην Τσεχία για τη νίκη, θετικά όλα τα σημάδια για Τετέι - Θέλω να μείνω και να μπω στο νέο γήπεδο»

Τετέι: «Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ, απόψε δικαιώθηκα - Πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Αντίνο: «Όμορφη εμπειρία η πρώτη μου ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό - Το παιχνίδι μάς αφήνει πικρή γεύση»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού και την ήττα του ΠΑΟΚ

Κυριακόπουλος: «Μετά το 1-1 ξυπνήσαμε»