Europa League

Νικολακόπουλος: «Ένα το ''κλειδί'' για τον Ολυμπιακό έκτος έδρας στους ευρωπαϊκούς ομίλους»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού-κρίσιμου αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την «αποστολή» των Πειραιωτών στη Σερβία, επαναλαμβάνοντας ότι πρόθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι να ξεκινήσει με τον Κίνι αντί του Ορτέγκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και πιθανότατα του Μασούρα αντί του Μπιέλ, δίπλα στον Ελ Καμπί.

Παράλληλα, σχολίασε τη σημασία του αγώνα, από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς για τους «ερυθρόλευκους».

Στάθηκε, επίσης, στη διαπίστωση ότι ο Ολυμπιακός την τελευταία δεκαετία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει ως «κλειδί» το μηδέν για να πάρει τη νίκη σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Σε 30 παιχνίδια έχει 6 «διπλά», τα 5 χωρίς να έχει δεχθεί γκολ (3-0 την Άντερλεχτ το 2013, 1-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμ το 2015, 1-0 τη Γιάνγκ Μπόις το 2016, 2-0 τη Ντουντελάνζ το 2018, 3-0 τη Φενέρ το 2021) και η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ήταν το 3-2 επί της Άρσεναλ το 2015 επί Σίλβα. Και μοναδικό 0-0 με Καραμπάγκ την περσινή σεζόν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x