Ο τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε πως έψαχνε κίνητρο μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πώς η ομάδα του διαθέτει «μέταλλο» και για αυτό περιμένει να σταθούν αξιοπρεπώς στα δύο τελευταία ματς.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε να διαχειριστούμε πολλά προβλήματα. Το κυριότερο ήταν η ψυχολογική πίεση από τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ. Θέλαμε να δώσουμε ένα κίνητρο στα παιδιά και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Η ΑΕΛ, όμως, έδειξε ότι είναι μια ομάδα με "μέταλλο". Όλα τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έπαιξαν πολύ καλά, δεν απειλήθηκαν, εκτός από τα τελευταία λεπτά και έχασαν ευκαιρίες για γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νοοτροπία που "χτίζουν".

Υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμα και θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Τη νέα σεζόν πιστεύω ότι η ΑΕΛ θα είναι μια άλλη ομάδα.Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, το είπα και στην αρχή. Παρόλα αυτά, τα καταφέραμε πιστεύω στον τομέα της ψυχολογικής ανάτασης και τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Elite σφυρίχτρα στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Τζολάκης – Σχέδιο επένδυσης με εισήγηση Γιαλτσίν

Διάψευση Τσάλοφ: «Ο άνθρωπος που μίλησε δεν με εκπροσωπεί - Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λουτσέσκου»!

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα Μπενίτεθ για συνεχή προσπάθεια και βελτίωση με… Rocky

ΟΦΗ: Οι Snakes ιδρύουν τη δική τους ποδοσφαιρική ομάδα!

Άρης: «Η μονταζιέρα του Λανουά δουλεύει καλά, αλλά κάποιος πρέπει να τον ξυπνήσει γιατί μετράει αντίστροφα»!

Αναβολή συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για σεβασμό στην απώλεια της μητέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Προς συμφωνία ΠΑΟΚ και Γερεμέγεφ - Πώς κατέληξε στον Σουηδό φορ ο Δικέφαλος του Βορρά

Κλήθηκαν σε απολογία Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός

Λανουά: «Λανθασμένη παρέμβαση του Τζήλου στη φάση του Ντεσπόντοφ - Για κίτρινη το μαρκάρισμα του Μόντσου στον Τσικίνιο»!