Για την κατάσταση του πολυτραυματία οπαδού του ΠΑΟΚ, που χειρουργήθηκε επιτυχώς μετά από τα κατάγματα που υπέστη σε αυχένα και σπονδυλική στήλη, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Υγείας δήλωσε στην ΕΡΤ ότι δεν υπέστη καμία νευρολογική ζημιά και θ' αναχωρήσει με ασφάλεια για την Ελλάδα όταν θα δώσουν έγκριση οι γιατροί.

«Η ομάδα του ΕΚΑΒ επέμενε πως για τον πολυτραυματία έπρεπε να περιμένουμε 24 ώρες. Δώσαμε χρόνο και είχαμε δίκαιο, γιατί χθες το απόγευμα εμφάνισε επιπλοκή στον αυχένα και χειρουργήθηκε. Μπορεί να υπήρχε πρόβλημα στη μεταφορά του. Σοβαρά κατάγματα σε αυχένα και σπονδυλική στήλη, καμία νευρολογική ζημιά. Μόνο κατάγματα. Ευαίσθητες οι περιοχές των καταγμάτων. Θα αναχωρήσει με ασφάλεια όταν δώσουν έγκριση οι γιατροί. Ο ένας δεν έχει σχεδόν τίποτα και ο άλλος ελαφριά κατάγματα από τους άλλους δύο», ανέφερε ο Γεωργιάδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ισραηλινός ΥΠΕΞ: Οι συμμετέχοντες στον στολίσκο της Γάζας θα αποβιβαστούν στην Ελλάδα

Προφυλακίστηκε προσωρινά ο 89χρονος ενόψει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Απειλές Χαμενεΐ: Η θέση των ξένων βρίσκεται μόνο στον πυθμένα του Περσικού Κόλπου

Τρομακτική πτώση λεωφορείου στον Σηκουάνα: Εκπαιδευόμενος οδηγός παρέσυρε και ΙΧ - Δείτε βίντεο

Σοβαρό επεισόδιο στην Ανάβυσσο: Βρέθηκε τραυματισμένος άνδρας στην κοιλιά από μαχαίρι

Τραυματισμός 59χρονου ναυπηγοξυλουργού σε ναυπηγείο στο Πέραμα

Αυστραλία: «Καμία σημαντική αλλαγή» μετά την απαγόρευση των social media σε εφήβους

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη - Ελαφρά τραυματίας 9χρονος, συνελήφθη ο οδηγός

Τεχεράνη: Το Ιράν «δεν θα ανεχθεί» παράταση του αποκλεισμού - «Αν συνεχιστεί, θα απαντήσουμε»

Στον ανακριτή σήμερα ο 89χρονος για τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο – Βαρύ το κατηγορητήριο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.