Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν από λίγη ώρα η πτήση του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους δύο από τους τρεις τραυματίες του φονικού τροχαίου με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», έχοντας αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου από την Τιμισοάρα.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την υποδοχή και τη νοσηλεία τους. Πρόκειται για τον 20χρονο που φέρει τραύμα στο κεφάλι και θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για τον 28χρονο, ο οποίος ήταν πιο ελαφρά τραυματισμένος, έλαβε εξιτήριο και επιστρέφει στην Ελλάδα.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, με ειδική πτήση της Πολεμικής Αεροπορίας θα επιστρέψουν σήμερα νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και οι 7 σοροί των οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο φονικό τροχαίο στη Ρουμανία.
Την ίδια ώρα, 250 οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» από τις αποστολές που επιστρέφουν από τη Γαλλία μετά την απόφαση να μην παρευρεθούν στο παιχνίδι της Πέμπτης στη Λυών, πέρασαν από το σημείο του δυστυχήματος. Αμέσως μετά επισκέφθηκαν το νοσοκομείο που νοσηλεύονται οι τρεις οπαδοί και αντιπροσωπεία τους από τέσσερα άτομα συναντήθηκαν με τη διεύθυνση του Νοσοκομείου και ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






