Στη σημερινή - τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, θα κριθεί η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου.

Ο αρχηγός της «Ένωσης» τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση της προπόνησης, όταν το πόδι του κόλλησε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, όμως το γεγονός πως ο τραυματισμός ήρθε δύο μέρες πριν από την αναμέτρηση με τους Κρητικούς θέτει ερωτηματικά για την παρουσία του διεθνούς άσου στο αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Μιλόγεβιτς για το ματς «Γεντί Κουλέ».

Ο Μάνταλος είναι αποφασισμένος να παλέψει αυτές τις πιθανότητες και να δώσει κανονικά το «παρών» σε αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με 4-1-4-1 τους «κιτρινόμαυρους» απέναντι στον ΟΦΗ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

TAGS: A.E.K.