Η 1η Ιουλίου σήμανε και το τέλος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τέσσερις ποδοσφαιριστές, πέραν του Ιβάν Μπρέσεβιτς.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως παρελθόν αποτελούν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Μακόλεϊ Κρισάντους και Φώτης Καραγκιολίδης, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν και δεν ανανεώνονται, ενώ ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Μπρούνο Ζουκουλίνι.

Ο «τρομοκράτης» στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ είχε μόλις πέντε γκολ σε 31 εμφανίσεις, αλλά σκόραρε στον ημιτελικό και τον τελικό Κυπέλλου. Ο Νιγηριανός άσος είχε 8 γκολ σε 27 εμφανίσεις σε ενάμιση χρόνο, ενώ ο Καραγκιολίδης σε μια τριετία είχε όλες κι όλες τρεις επίσημες εμφανίσεις κάτω από την εστία της «Ένωσης». Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι δεν μπόρεσε να προσφέρει σε παραπάνω από τέσσερις λόγω τραυματισμού αγώνες.

Η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2016 η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές Ράφικ Τζεμπούρ, Μακόλεϊ Κρισάντους, Φώτη Καραγκιολίδη καθώς έληξε η διάρκεια των συμβολαίων τους. Επίσης, ολοκληρώθηκε και η περίοδος δανεισμού του Μπρούνο Ζουκουλίνι από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους εν λόγω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.