Με τους Αραούχο και Γαλανόπουλο να κάνουν ξανά ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις στην ΑΕΚ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς από Δευτέρα και δεν θα παίξουν στο σαββατιάτικο φιλικό με τη Λαμία.

Επιπλέον, ατομικό έκαναν και οι Μάνταλος, Μπακάκης και Σιμόες, που επίσης δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ματς με τους Φθιώτες.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 20:30, δίχως την παρουσία φιλάθλων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπλόκο και για τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα από τη μεταμορφωμένη ΑΕΛ Novibet!

Τυχερό κοντρόλ, αλλά άψογο τελείωμα του Σαγάλ για το 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Νικολογιάννης: «Συγκεντρωμένος και παθιασμένος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον εχθρικό Κατσικογιάννη»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη και ηρεμία ενόψει Πλζεν για τον Παναθηναϊκό - Όταν είναι καλά ο Τετέι δεν βλέπει κανέναν»

Μπράτσος: «Θα πρέπει να προοδεύσουμε νοητικά και να κάνουμε περισσότερα πράγματα στην επίθεση»

Με Γκεοργκίεφ και Μάνταλο η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Βέγκα: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή»

Άνοιξε το σκορ στη Λάρισα με Χατσίδη και με δόση τύχης ο ΠΑΟΚ

Κόντης: «Κατώτεροι του αναμενομένου ξανά, έχουμε μείνει στο Κύπελλο - Αν παίζουμε έτσι, δεν θα κάνουμε τίποτα»

Μπενίτεθ: «Ικανοποιημένοι για τη νίκη και το πρώτο ημίχρονο - Στο δεύτερο υποφέραμε λίγο, αλλά αντέξαμε»

TAGS: A.E.K.