Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αυτό ήταν το σκεπτικό της ΑΕΚ για Άμραμπατ - Πάει για άλλον έναν παίκτη»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσακίρης.

Στο παρασκήνιο της μεταγραφής του Νορντίν Άμραμπατ που αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε για τα μεταγραφικά θέματα ο ρεπόρτερ της ομάδας

«Υπάρχει μεταγραφική κινητικότητα στην ΑΕΚ, με τον Άμραμπατ που θα έχει ανακοινωθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη το αργότερο. Δεν θα καλύψει μόνο τη θέση στα αριστερά της επίθεσης, αφού μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και θα δώσει σημαντικές λύσεις στον Μιλόγεβιτς.

Για δύο χρόνια είναι η συνεργασία που έχει επιτευχθεί και περιμένουμε να υπογραφεί.

Πρόκειται για έναν παίκτη που το δούλευε αρκετά η ΑΕΚ, αν δεν προχωρούσε του Ελίασον και να καλύψει τη θέση του εξτρέμ. Που θα είναι έτοιμος και θα μπορέσει να δώσει άμεσα πράγματα στην ομάδα.

Αυτό ήταν το σκεπτικό αν δεν προχωρούσε του Σουηδού. Ήταν στην Αλ Νασρ με την οποία έκανε προπονήσεις και αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, με τον Άμραμπατ, απομένει άλλη μία προσθήκη σε μία σημαντική θέση. Εκείνος που θα αποκτηθεί θα πρέπει να κάνει τη διαφορά. Από εκεί και πέρα, θα έχουμε κάτι άλλο, μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από τους παίκτες που είναι τώρα στο ρόστερ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x