Μία ιδιαίτερη περίπτωση είναι για την ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Φράνσον.

Ο Σουηδός μέσος αποκτήθηκε από την «Ένωση» στην τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς να έχει καταφέρει να δείξει κάτι στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Ο παίκτης είχε έρθει εκτός ρυθμού και υπέρβαρος, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τον χρησιμοποιεί μόλις για πέντε λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (στις 1/5).

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Ματίας Αλμέιδα έλαβε την απόφαση να δώσει μία ευκαιρία στον 28χρονο χαφ, ο οποίος θα βρεθεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Φράνσον έχει υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι γύρω στις 200 με 250 χιλιάδες ευρώ.

Εν τω μεταξύ, τη δική του ευκαιρία στην προετοιμασία αναμένεται να πάρει ο Φοίβος Μπότος, ο οποίος τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο έπαιξε ως δανεικός στην ολλανδική Go Ahead Eagles με απολογισμό 43 συμμετοχές και 7 γκολ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet-ΠΑΟΚ: Βυσσινί εμπόδιο σε κουρασμένη ομάδα

Πανσερραϊκός-Βόλος: Μονομαχία ντεφορμαρισμένων στις Σέρρες

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Το καλοδουλεμένο σύνολο και η πρόκληση των «πράσινων»

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

TAGS: A.E.K.