Stoiximan Super League

Τι ισχύει με τους «κομμένους» στην ΑΕΚ - Καμία επαφή με Αλμέιδα

Αδιαπραγμάτευτη είναι η επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να δουλέψει μόνο με τους παίκτες που υπολογίζει (ή θα τεθούν υπό κρίση) στην ΑΕΚ. Εκτός ομάδας θα γυμνάζεται το γκρουπ των «κομμένων».

Κάθετος στο θέμα των παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα μέρα της ΑΕΚ είναι ο Ματίας Αλμέιδα. Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον το γκρουπ των παικτών που βρίσκονται εκτός πλάνων και αποτελείται κατά βάση από τους Βράνιες, Τσιντώτα, Ανσαριφάρντ, Λε Ταλέκ, Μπακάκη και Τάνκοβιτς.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το τι θα συμβεί με την περίπτωση του καθενός (αν θα βρεθεί δηλαδή άκρη για ν’ αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα) το μόνο βέβαιο είναι ότι άπαντες θα τεθούν εκτός ομάδας.

Όπως εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, το συγκεκριμένο γκρουπ θα γυμνάζεται μεν κανονικά με προπονητή (όπως οφείλει να κάνει μια επαγγελματική ομάδα) ωστόσο δεν θα έρχεται καν σε επαφή με τον Αλμέιδα.

Εξάλλου οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ έχουν αποσυνδεθεί πλήρως από τις αποδεσμεύσεις και η «Ένωση» έχει αποδεχθεί ότι θα προχωρήσει με αυτή τη λογική, ακόμα και αν έχει μια χασούρα με αυτές τις περιπτώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x