Τέλος στη φήμη που αναπτύχθηκε περί συμφωνίας της με τον Στέφανο Δέδα μετά από ένα δημοσίευμα από το Ισραήλ έβαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με σχετική ενημέρωση ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κανέναν προπονητή».

Ωστόσο δεν μένει μόνο εκεί αλλά η Ένωση αποκλείει κάθε εξέλιξη για το θέμα του προπονητή μέσα στις επόμενες ημέρες, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Να σημειώσουμε ότι στο δημοσίευμά της η sports.walla.co.ilο υποστηρίζει πως ο Δέδας ενημέρωσε τη διοίκηση της Χολόν ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. Το ίδιο δημοσίευμα μετέφερε την πληροφορία ότι η Ένωση προσφέρει στον Έλληνα τεχνικό συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1

Φουρνιέ: «Η πρόκληση σε αυτούς τους τελικούς είναι να μη σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα - Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

Μιλουτίνοφ: «Σταματήσαμε κάποια στιγμή να παίζουμε, αλλά ήμασταν ψύχραιμοι στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού»

Μπαρτζώκας: «Μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι - Θα είμαστε καλύτεροι την Παρασκευή»

TAGS: A.E.K.