Ξαφνικό πρόβλημα στην ΑΕΚ, καθώς ο Κιθ Λάνγκφορντ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στη χθεσινή προπόνηση και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στη σημερινή αναμέτρηση με το Περιστέρι (6/2, 20:00) για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και λογικά θα προφυλαχθεί από το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης ενόψει και του προημιτελικού στο Κύπελλο με το Λαύριο (10/2).

Ο 37χρονος είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (15,5 πόντους/μέσο όρο), ενώ μοιράζει 3,3 ασίστ/μέσο όρο.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Κώστα Γόντικα, ο οποίος ταλαιπωρείται από αυχενική δυστονία.

Θυμίζουμε ότι στο σημερινό ματς με την ομάδα των δυτικών προαστίων θα κάνει ντεμπούτο με τους «κιτρινόμαυρους» ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Μέικον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Τεράστια νίκη, αλλά από την εικόνα δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος - Εύχομαι η ΑΕΚ να πάρει το ΒCL»

Σάκοτα: «Αυτό που φοβόμουν έγινε, το μυαλό μας δεν ήταν στο ματς - Αν περπατάς, μπορείς να χάσεις 20 πόντους»

Άλωσε εμφατικά τα Άνω Λιόσια το Περιστέρι Betsson, με το μυαλό στην Μπανταλόνα η ΑΕΚ

Λυκογιάννης: «Είχαμε υπομονή σε όλο το ματς»

Νουά: «Τιμή μου να παίζω στον Άρη και να είμαι μέρος της νέας εποχής - Στόχος η επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα»

Μίλιτσιτς: «Δεν περιμένουμε από κανέναν να μας αποθεώσει, ξέρουμε τη δουλειά που κάνουμε»

Μπούτσκος: «Μεγάλος ο συντελεστής δυσκολίας με τη Μούρθια, αλλά όταν παίζεις ημιτελικό...»

Mπατής: «Καταστροφική εικόνα, προφανώς δεν κατάφερα να εξηγήσω στα παιδιά και να καταλάβουν...»

Ασταμάτητος Άρης Betsson, άλωσε τη Ρόδο για την 7η σερί νίκη με απίθανο Νουά

Σκόρπισε τον Προμηθέα ο τρομακτικός ΠΑΟΚ με εμφατική 100άρα

TAGS: A.E.K.