Μία ακόμα περίπτωση προτάθηκε στους ιθύνοντες της ΑΕΚ για την ενίσχυση της περιφερειακής της γραμμής. Μετά τον Ντάριλ Μέικον, στη λίστα της Ένωσης βρίσκεται και ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παρτιζάν.

Ο 26χρονος γκαρντ απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό το προηγούμενο διάστημα, ενώ μέτρησε 13,1 πόντους και 4,5 ασίστ/μέσο όρο στο φετινό Eurocup.

Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στον «Δικέφαλο» και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, πρέπει να τονίσουμε ότι οι δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις δεν είναι οι μοναδικές που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ, που αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για την περιφέρεια και έναν παίκτη που θα συμπληρώνει τους υπόλοιπους γκαρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Τεράστια νίκη, αλλά από την εικόνα δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος - Εύχομαι η ΑΕΚ να πάρει το ΒCL»

Σάκοτα: «Αυτό που φοβόμουν έγινε, το μυαλό μας δεν ήταν στο ματς - Αν περπατάς, μπορείς να χάσεις 20 πόντους»

Άλωσε εμφατικά τα Άνω Λιόσια το Περιστέρι Betsson, με το μυαλό στην Μπανταλόνα η ΑΕΚ

Λυκογιάννης: «Είχαμε υπομονή σε όλο το ματς»

Νουά: «Τιμή μου να παίζω στον Άρη και να είμαι μέρος της νέας εποχής - Στόχος η επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα»

Μίλιτσιτς: «Δεν περιμένουμε από κανέναν να μας αποθεώσει, ξέρουμε τη δουλειά που κάνουμε»

Μπούτσκος: «Μεγάλος ο συντελεστής δυσκολίας με τη Μούρθια, αλλά όταν παίζεις ημιτελικό...»

Mπατής: «Καταστροφική εικόνα, προφανώς δεν κατάφερα να εξηγήσω στα παιδιά και να καταλάβουν...»

Ασταμάτητος Άρης Betsson, άλωσε τη Ρόδο για την 7η σερί νίκη με απίθανο Νουά

Σκόρπισε τον Προμηθέα ο τρομακτικός ΠΑΟΚ με εμφατική 100άρα

TAGS: A.E.K.