Την άφιξη του Ντάριλ Μέικον στην Ελλάδα προανήγειλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η «βασίλισσα» ενημέρωσε πως ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να έρθει αύριο στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της μεταγραφής του.

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον Μόουζες Κίνγκσλεϊ, ούτε με τον ατζέντη του, ώστε να αποχωρήσει.

Παράλληλα, διευκρυνίζουν πως δεν υπάρχει σκέψη αποχώρησης για κανέναν άλλο παίκτη από τους υπόλοιπους 5 ξένους του ρόστερ, ενώ προσθέτουν πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα Ρέι ή Κόντι Μίλερ- ΜακΙντάιρ.

Όσον αφορά το θέμα της μεταγραφής του combo guard, οι βασικοί υποψήφιοι ήταν ο Ντάριλ Μέικον και ο Ντεμέτριους Τζάκσον, ο οποίος ήταν ελεύθερος και έδειχνε πιο εύκολη περίπτωση (και συμφώνησε με την Μπανταλόνα).

Στην ΑΕΚ είχαν αποφασίσει να κινηθούν για τον Μέικον, ως καλύτερη λύση, παρότι η αποδέσμευση του από τη Γαλατασαράι ήταν μια δύσκολη διαδικασία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

TAGS: A.E.K.