Προχωράει για combo γκαρντ η ΑΕΚ! Οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις κόμπο γκαρντ από ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ ως εναλλακτική έχουν και μία περίπτωση από την G League.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ σε συνεννόηση με το τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν να αποκτηθεί ετοιμοπόλεμος παίκτης προκειμένου να μπει άμεσα στο ροτέισον της ομάδας και όχι κάποιος που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί.

Άλλωστε, ο Νίκος Γκίκας αναμένεται να μείνει για καιρό εκτός δράσης, ενώ ο Νίκος Ζήσης δεν έχει επανέλθει πλήρως, κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση σε αυτή τη φάση έχει ξεμείνει μόνο με τον Δημήτρη Μωραΐτη στη θέση του «άσου».

Από ‘κει και πέρα, στην υπόθεση του Λίνου Χρυσικόπουλου δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο 28χρονος φόργουορντ δεν υπολογίζεται από τους «κιτρινόμαυρους» και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το Περιστέρι και τον Προμηθέα Πατρών να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμα:
Πετρίδης: «Αποφασίζει για γκαρντ και Χρυσικόπουλο η ΑΕΚ»

Σοκ με Γκίκα στην ΑΕΚ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός

Στιγμή… Shaqtin' A Fool για τον Παναθηναϊκό στην Καρδίτσα, με έξι συνεχόμενα άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα ο Σαμοντούροφ, δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Καρδίτσα

Άνετη νίκη κόντρα στον Παναθλητικό για τον Παναθηναϊκό, πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τη Μερσίν

TAGS: A.E.K.