Εντείνει την προσπάθειά της για την απόκτηση ενός χαφ η ΑΕΚ. Στόχος των ανθρώπων των «κιτρινόμαυρων» είναι να κλείσουν τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα μέχρι σήμερα ή αύριο. Για να προλάβουν να τον βάλουν στη λίστα, έχοντας τη δυνατότητα να κάνουν δύο αλλαγές στο παρά πέντε. Για να παίξει στο πρώτο ματς με την Άντερλεχτ για τα playoffs του Conference League, αλλά δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος στο δεύτερο ματς με τους Βέλγους, εφόσον όλα πάνε καλά και κλείσει το συντομότερο δυνατό. Όπως είχε γίνει αντίστοιχα και με τον Γιόβιτς που έπαιξε στη ρεβάνς με τον Άρη Λεμεσού ως αλλαγή.

Το «εργαλείο» που αναζητά η Ένωση για τη μεσαία γραμμή θα είναι η έβδομη προσθήκη για τους «κιτρινόμαυρους», μετά τους Κουτέσα, Ρέλβας, Πενράις, Μαρίν, Καλοσκάμη και Γιόβιτς.

Η περίπτωση του Μόρο της Μπολόνια παραμένει πάντα στα «κιτρινόμαυρα»… ραντάρ, αλλά και δύσκολη περίπτωση, όπως έχει επισημάνει και ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Με αποτέλεσμα να κοιτάζει πολύ σοβαρά και άλλες υποθέσεις οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Το συμβόλαιο των «ροσομπλού» με τον παίκτη είναι σε ισχύ έως το 2027. Η ΑΕΚ θέλει έναν μέσο που θα είναι καλύτερος ανασταλτικά από τους υπόλοιπους χαφ, αλλά με δυνατότητα να κάνει παιχνίδι από πίσω. Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείται από τον Νίκολιτς ο Μάνταλος σε αυτόν τον ρόλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Ο λόγος που Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θέλουν 2ο τον Ολυμπιακό…»

Skysports: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμη κοιτάζει τον Μουζακίτη»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη σεζόν ως πρωταθλήτρια η ΑΕΚ - Δεν θέλει να στείλει λανθασμένα μηνύματα ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Με ενοχλήσεις ο Οζντόεφ, ζυγίζει τα δεδομένα και για το αριστερό άκρο ο Λουτσέσκου»

Σταματέλος: «Ίσως αλλαγή Ταρέμι με Ελ Κααμπί - Υπάρχει κίνητρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Δεσύλλας: «Θα έχει ενδιαφέρον η τακτική του Μπενίτεθ με την επιστροφή του Ερνάντεθ»

Κρίνεται η 2η θέση στα Playoffs: Το παρελθόν «δείχνει» ντέρμπι σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μάχη στην Τούμπα για την πρωταθλήτρια Ένωση κόντρα στους ασπρόμαυρους που θέλουν τη 2η θέση

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το τελευταίο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν

Βόλος-Άρης: Μάχη για το πρεστίζ στο Πανθεσσαλικό

TAGS: A.E.K.